Akrylfärg

Akrylfärg är en vattenbaserad färg som är snabbtorkande, slitstark och lätt att arbeta med. Att måla med akrylfärg till skillnad från till exempel oljefärg gör att färgen är lätt att rengöra med vanligt vatten. Bland annat det gör den idealisk att använda av både vuxna och barn. Akrylfärg används som oljefärg men den torkar betydligt snabbare.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • Slutsåld
  Akrylfärg 8 tuber 75ml 2

  Akrylfärg 8 tuber 75ml

  399,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  Stort Pouring Acryl set 20 färger

  Stort Pouring Acryl set 20 färger

  599,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM Vår Akrylfärg

HUR SNABBT LEVERERAS MIN AKRYLFÄRG?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp på akrylfärg hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MINA PENSLAR?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

 • På kalenderspecialisten.se hittar du produkter för att måla och rita, som akrylfärg. Välj mellan en stor mängd olika produkter.

MÅLA MED AKRYL

Att måla och rita med akrylfärg är ett spännande sätt att uttrycka sig kreativt. På vår hemsida finns allt du behöver för att komma igång. Vi har akrylfärger i olika konsistenser och volymer. Med akrylfärger kan du skapa en mängd olika effekter och stilar. Oavsett om du är en erfaren konstnär eller nybörjare finns det något för alla på vår hemsida. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa färger till konkurrenskraftiga priser.

AKRYLFÄRGER

Vår hemsida erbjuder högkvalitativa akrylfärger som passar för både hobby- och professionella konstnärer. Vårt sortiment inkluderar olika färger och konsistenser för att passa alla projekt och stilar, oavsett om du vill måla akryl abstrakt eller skapa realistiska porträtt.

VAD ÄR AKRYLFÄRG?

Vad är akrylfärg är en vanlig fråga. Akrylfärg är en typ av vattenbaserad färg som är snabbtorkande, slitstark och lätt att arbeta med. Den är också lätt att rengöra med vatten, vilket gör den idealisk för användning av både vuxna och barn.

KÖPA AKRYLFÄRG

Du kan enkelt köpa akrylfärger på vår hemsida. Våra akrylfärger är också av hög kvalitet, så du kan vara säker på att dina konstverk kommer att se fantastiska ut. Vi erbjuder också snabb leverans och bra kundservice.

AKRYLFÄRG BARN

Akrylfärg barn. Vi erbjuder färger som är säkra och giftfria för barn att använda, så att de kan upptäcka sin kreativitet utan att föräldrarna behöver oroa sig för skadliga kemikalier. De kommer i färger som är roliga och lockande för barn.

AKRYLFÄRG STORPACK

Akrylfärg storpack. För de som letar efter en större mängd färg, så erbjuder vi även akrylfärg storpack till konkurrenskraftiga priser.

MÅLA AKRYL ABSTRAKT

Måla Akryl abstrakt. Akrylfärg är en idealisk färgtyp för abstrakt målning på grund av dess snabba torkningstid och mångsidighet. Det kan användas för att skapa lager av färg, textur och mönster för att skapa en unik och intressant abstrakt målning.

FLYTANDE AKRYLFÄRG

Våra flytande akrylfärger är mycket pigmenterade och kommer i en mängd olika färger och nyanser. De är mycket användbara för tekniker som drip art, pours och akrylflöden. De är också utmärkta för airbrushing och som en ersättning för traditionell akvarell.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.