ALMANACKOR 2022

Almanackor 2022 finns i en massa olika varianter. Välj mellan olika storlekar, färger, pärmar och en massa annat.

En digital almanacka kan aldrig ersätta en gammal hederlig klassisk almanacka. Kanske framförallt för att den klassiska almanackan är praktisk, snygg och enkel att hantera. Det enda som behövs är en penna som man an skriva upp sina anteckningar med. Alla almanackor 2022 innehåller såklart ett kalendarium där man enkelt kan planera och får en bra översikt.

ALMANACKOR 2022 FRÅN PAPERSTYLE

Almanackorna från svenska Paperstyle är en serie almanackor med trendiga färger. De formges i Sverige och produceras av utvalda producenter i Europa så att de alltid håller hög kvalité. Pärmarna är av textil och paperstyle har koll på vilka färger som trendar och utgår från det när de formger sina almanackor 2022. Almanackorna har:

  • A5 – format
  • Märkband
  • Årsöversikt

Uppslaget har veckoplanering på vänster sida och ett linjerat blad på den högra sidan.

OLIKA TYPER AV ALMANACKOR 2022 FRÅN RIGHT ON TIME

Right on Time har ett antal olika praktiska och snygga almanackor. Till exempel:

  • Slim
  • Pocket
  • A5
  • Worker

Dessutom har Right on Time almanackor med enfärgade pärmar eller med bilder på till exempel hundar och katter.

DAGBÖCKER OCH ALMANACKOR 2022

Vi har fyra olika dagböcker från Right on Time. Det som skiljer dem åt är färgen på pärmen. Dagböckerna har ett lite större format som gör så att du får gott om plats för dina anteckningar varje dag. Pärmarna är av konstskinn och har årtalet präglat uppe i högra hörnet. Dagböckerna finns i de sobra färgerna svart, grå, brun och turkos.

WORKER – ALMANACKOR FÖR TUFFARE KRAV

För dig som är hantverkare eller som bara behöver en almanacka som tål lite mer stryk är Worker något för dig. Almanackorna har extra stryktåligt omslag så att de tål lite påfrestningar och formatet är anpassat till fickorna i arbetskläderna. Almanackorna kommer med en anteckningsbok och en penna så att du snabbt kan göra anteckningar. Kort sagt våra mest tåliga almanackor 2022.

FICKALMANACKOR 2022 POCKET

Modellen Pocket är som namnet antyder anpassad för att ha i fickan eller handväskan. Den har ett litet format som är 89 gånger 135 millimeter och finns i de sex färgerna svart, brun, grå, röd, rosa, lila, orange och turkos. Sidorna är perforerade i övre hörnet och almanackorna har ett märkband insytt i pärmen som gör att det blir lätt att hålla reda på saker och ting i almanackan.

ALMANACKOR 2022 MED BILDER PÅ OMSLAGET

Våra almanackor med bilder på omslaget är prisvärda kalendrar som innehåller allt man egentligen behöver för att ha koll på sin planering. Pärmen kan ha en bild av till exempel:

  • Gulliga djur

Almanackorna innehåller väldigt mycket för att vara en sådan enkel produkt. Bland annat en linjal som ör tryckt på insidan av almanackan. Självklart har kalendariet alla helgdagar och namnsdagar. Almanackorna har årsöversikt, månadsplanering och veckoplanering. Det finns en tabell med klädmått och ett antal linjerade och blanka sidor för anteckningar och skisser. Kort sagt så får du väldigt mycket för pengarna om du väljer bland almanackor 2022 med bilder på omslaget.

AKADEMIALMANACKAN FRÅN SVENSKA AKADEMIN

Den svenska akademin ger varje år ut sina egna almanackor. De innehåller en massa matnyttig information som till exempel historien om Svenska akademins almanacka. Svenska akademin hade monopol på almanackor i Sverige en gång i tiden och det var då akademins främsta inkomstkälla. Förutom det innehåller almanackan bland annat en löstagbar telefonbok, Svenska akademins historia och en förteckning över alla nobelpristagare i litteratur. Ja förutom ett praktiskt kalendarium med månadsöversikt och veckokalender.

FICKALMANACKA DELUXE 2022

Deluxe är en almanacka med det lilla extra. Den har en pärm av konstläder som ger en lyxig känsla och som dessutom tål påfrestningar. Almanackan är ringbunden vilket betyder att den sitter ihop med en spiral i ryggen så att den ligger platt på bordet när man öppnar den. Det är alltså ingen risk att den råkar stängas av sig själv så att man får leta upp var i almanackan man var.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM AlmanackOR 2022

VILKEN TYP AV ALMANACKOR 2022 HAR NI?

Vi har ett stort utbud av fickalmanackor och kalendrar i olika storlekar och med olika pärmar.

HUR SNABBT LEVERERAS MIN ALMANACKA 2022?

Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN ALMANACKA 2022?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • Här hittar du ett stort utbud av almanackor 2022. Välj bland massa olika design och format.