Blyertspennor

Blyertspennor kan antingen vara med stift som går att byta ut eller där stiftet är en del av pennan och tar slut när man vässar sin blyertspenna. Här hittar du klassiska blyertspennor av trä och med tryck. En stor fördel med blyerts är att det går att sudda ut. Blyertspennor är lika bra för barn som för vuxna.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

  • Slutsåld
    Klassiska Blyertspennor HB 12 pack

    Klassiska Blyertspennor HB 12 pack

    39,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM blyertspennor

VILKA BLYERTSPENNOR HAR NI?

Vi har standard pennor som kommer i 12 pack.

HUR SNABBT LEVERERAR NI BLYERTSPENNORNA?

Om du beställer före 14.00 skickar vi iväg din beställning samma dag. Beställer du på en helgdag skickar vi första vardagen efter.

HUR BETALAR JAG FÖR ERA BLYERTSPENNOR?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura. Du kan dela upp din betalning med Klarna.

  • Standard blyertspennor i bra kvalitet.

BLYERTSPENNOR FÖR TECKNING

Blyertspennor för teckning är en viktig del av en konstnärs utrustning. Vi erbjuder blyertspennor för teckning, skissning och skapande. Vi har även ett brett utbud av andra pennor gjorda för att måla och rita.

BLYERTSPENNA

En blyertspenna är en klassisk skriv- och teckningsverktyg som aldrig går ur stil. Vårt sortiment av blyertspennor är av hög kvalitet och finns i olika hårdhetsgrader, så att du kan hitta den perfekta pennan för dina behov.

SKISSPENNOR BLYERTS

Våra skisspennor blyerts är perfekta för att skapa mjuka, subtila linjer och skuggningar. De är tillverkade av högkvalitativt material och finns i olika mjukhetsgrader för att passa olika teckningsstilar.

BLYERTSPENNOR 12-PACK

Vårt blyertspennor storpack är idealiskt för skolor, konstnärsklasser och studior. Vi erbjuder paket med flera blyertspennor till ett förmånligt pris, så att du kan ha en stor tillgång till dina favoritpennor.

BLYERTSPENNOR BARN

För barn som älskar att rita och teckna, erbjuder vi blyertspennor för deras behov. Dessa pennor har mjukare spetsar och är enklare att hantera för små händer.

PENNOR OCH SUDD

Vi erbjuder också pennor och sudd av hög kvalitet för att komplettera dina blyertspennor. Vårt sortiment inkluderar olika typer av sudd, från de vanliga suddgummin till mer avancerade elektriska sudd, samt pennor för att skapa detaljerade linjer och konturer.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.