BORDSKALENDER

Bordskalender är som man kanske förstår en kalender som man med fördel kan placera på ett bord. Det finns enkelt sagt två typer av bordskalendrar. Dels de som står upp och dels de som ligger plant på bordet.

EN bordskalender används ofta i jobbet eller hemmakontoret eftersom den ofta ligger eller står på just skrivbordet. Den ger en bra översikt över månaden eller veckan beroende på vilken typ av bordkalender man har

EN STÅENDE BORDSKALENDER

En bordskalender som står upp är enkel att använda och den ger en bra översikt över den månad som man befinner sig i. Den är perfekt att använda om man till exempel skulle prata i telefon så att man snabbt får lite koll på vad som händer den närmaste tiden. Dessutom är en stående bordskalender oerhört enkel att flytta med sig om man skulle vilja göra det. Den tar väldigt lite plats så det är enkelt att ställa den i stort sett var som helst. Vi har två storlekar av stående bordskalender. Dels en som är liten och dels en som är ännu mindre. Båda två har vackra bilder från den svenska naturen.

BORDSKALENDER SOM LIGGER PLANT PÅ BORDET

Med en bordskalender som ligger plant på bordet så får du en kalender med gott om plats för anteckningar. Varje uppslag visar en en vecka så att du får en en snabb och enkel översikt över allt som du har planerat.

.

.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM BORDSKALENDER

Hur snabbt levereras min bordskalender?

Om du beställer före 14:00 skickar vi iväg din beställning samma dag.
Beställer du på en helgdag skickar vi första vardagen efter.

Hur betalar jag för min order?

Via Klarna kan du enkelt betala direkt med Swish, kort eller banköverföring.
Du kan även betala mot faktura eller välja att delbetala.
Alla betalningar administreras av Klarna.

Är era bordskalendrar miljömärkta?

Alla våra almanackor är märkta med FSC.

  • Om du letar efter en bordskalender att köpa så har du hitta helt rätt.