Dotted

Dotted anteckningsböcker har punkter på sidorna. Du använder punkterna som ett stöd för din kreativitet. Till exempel om du gillar bullet journaling.

En dotted anteckningsbok ger stor frihet samtidigt som den är enkel att skriva, räkna och rita i eftersom den har punkter som man kan hålla sig till. Bullet journaling, eller bujo, är väldigt populärt och då är en dottet anteckningsbok perfekt. Låt din kreativitet spela fritt. Rita, skriv, gör listor och vad du vill. Punkterna hjälper dig att få struktur och överblick.

Bullet journal med en dotted anteckningsbok

En bullet journal är ofta en kalender som man skapar själv. Det är ett sätt att få ordning och överblick i tillvaron. Rita, skriv, lista och så vidare. En bujo kan såklart vara andra saker också där man vill skapa ordning och reda under fantasifulla former.

Dotted anteckningsbok från Whitelines

Våra dotted anteckningsböcker från Whitelines är det bästa av två världar. Punkterna är vita och pappret svagt färgat. Det gör att prickarna försvinner när du scannar eller kopierar sidorna. Du får ett stilrent utseende utan störande element.

Dotted anteckningsbok från Leuchtturm

Leuchtturm är ett anrikt varumärke. Anteckningsböcker från Leuchtturm har hög kvalite och tillhör premiumsegmentet. Anteckningsböckerna har pärmar av konstläder, syrafritt papper och två märkband för att bara nämna några av detaljerna.

Läs mer