Whitelines

Whitelines dotted är en anteckningsbok med punkter. Det är det bästa av alla tre pappersformat!

  • Du kan lätt skriva som det vore linjerat
  • Punkterna gör att man snabbt kan använda det som rutat för kalkyleringar
  • Man har tillräckligt mycket utrymme att skissa för att pappret ser ut att vara olinjerat

Alla Whitelines produkter är pappret svagt tonat och punkterna vita.
Det gör att punkterna knappt syns och man får ett rent och snyggt intryck.
Whitelines är en svensk uppfinning där man har linjer, rutor och prickar i vitt och ett svagt grått papper.

En genialisk lösning på ett irriterande problem. Eftersom man skriver och ritar med mörka färger konkurrerar mörka linjer med det man har skrivit eller ritat.
Med vita punkter på ljusgrå bakgrund syns knappt punkterna.
Om du dessutom skannar eller kopierar dina anteckningar försvinner punkterna helt.

Lättare att skriva eller skissa med dotted

Ett dotted papper är perfekt för den som vill skriva, men tycker att linjerat inte är tillräckligt nog. Eller för den som gillar idéen att skriva på det plankt papper, men har svårt att få texten att se rak ut. Sen har man inget rutnät som bryter läsflödet av det man har skrivit.

Du kan också men lätthet skissa med på dotted papper utan ha vertikala eller laterala linjer som stör. Prickaran är så pass små att det man har skissat eller ritat kommer synas betydligt bättre än på linjerat eller rutat papper.

Whitelines dotted är perfekt för räkning

Ett Whitelines dotted block fungerar perfekt när man ska räkna. Du kan snabbt sätta upp rutnät för att räkna ut dina ekvationer, eller göra snabba statistiska analyser.
Visst kan man använda miniräknare i vilken mobilten, eller så är man desperat nog att använda datorn. Men ibland måste man sätta upp en ekvation eller rita ett diagram för att beskriva sitt räkneproblem.
har man varken med sig sin dator eller telefon så är det räkna ut något så papper och penna som gäller.

Din framtida BUJO med Whitelines dotted

Kanske du har hört talas om Bullet Journaling systemet, men vet inte vart du ska börja.
Så är Whitelines dotted en jättebra startpunkt. Allt man behöver är en penna anteckningsblock eller anteckningsbok. Många bullet journal (bujo) entusiaster gillar dotted papper eftersom det ser ut som ett blankt papper mer har strukturen av ett rutat eller linjerat papper.

Sen är det mycket lättare att schemalägga sin vardag med en bujo då man använder mycket punktlistor för att få struktur på vardagen. Så om du vill testa bullet journal är whitelines dotted en bra start.

 

Whitelines dotted utan begränsningar

För dig som både vill skriva och rita är papper med punkter idealiskt. Det ger stöd och struktur samtidigt som du slipper linjer och rutor som stör det man skissar. Om du dessutom väljer Whitelines slipper du punkter som konkurrerar med det du har ritat eller skrivit.

Kalenderspecialisten har Whitelines Dotted!

Läs mer