Fotokalender A3

Fotokalender A3 är ett stort och bra format som tar för sig på väggen. Om du designar din egen fotokalender A3 med dina egna bilder så blir den precis som du vill ha den.

En fotokalender A3 är inte bara något som du kan använda själv utan den är också en mycket uppskattad present. Du väljer själv vilka bilder som ska vara i kalendern och bäst brukar det bli om du använder dig av bilder som du har tagit själv. Det räcker med kameran i mobilen för att bilderna ska bli bra när man trycker dem. Kalendrarna finns både som liggande och stående format så att du kan välja om du vill ha kalendariet under eller bredvid bilderna som du har lag in.

Fotokalender A3 med guldram och blomma

En fotokalender A3 med guldram och blomma är precis vad den heter. Dina bilder får en elegant guldram och bredvid ramen finns en vacker blomma. Du väljer själv ut vilka bilder som ska ramas in. En för varje månad. Du kan använda dig av bilder som du har hämtat på någon bildbank eller så använder du bilder som du själv har tagit så att kalendern får din helt egen personlig design.

Fotokalender A3 Nallebjörn

Vår fotokalender med en gullig nallebjörn passar bra om du till exempel vill att kalendern ska ha bilder på dina barn eller gulliga husdjur. Historien bakom nallebjörnen eller teddybjörnen som den egentligen heter går tillbaka till 1901. Då hjälpte USA:s president Theodore Rosevelt till med att medla i en konflikt mellan Missisippi och Louisiana. Mellan medlingsmötena jagade presidenten med ett lokalt jaktlag. En gång fångade jaktlaget en björn som de band fast vid ett träd och som de tyckte att presidenten kunde skjuta. Rosevelt vägrade så klart eftersom det både var oerhört fegt och djurplågeri. Detta gullande med en björn gav upphov till ordet “Teddybjörn” där “Teddy” är smeknamnet på Theodore.

Använd dina egna bilder till en fotokalender A3

Om du tar en titt på dina bilder i mobilen får du säkert lite inspiration till din fotokalender. Det kanske finns bilder från någon fotbollsturnering som ungarna var med och spelade i. Om du har husdjur så har du garanterat en massa gulliga bilder på det. Den senaste semestern med familjen eller kompisarna gav med största säkerhet en hel del minnen som du har förevigade i telefonen. Använd telefonen för att hitta lite inspiration och använd bilderna som finns eller ta nya bilder till din fotokalender.

Ge bort en egen fotokalender

En fotokalender som du har gjort själv är en perfekt present till dina nära och kära. En fotokalender lever i ett helt år.

Läs mer