Kalendrar med djur

Kalendrar med djur kan vara en djurkalender med söta kattungar, hundvalpar eller andra typer av roliga eller vackra djur. En kalender med djurmotiv är aldrig fel.

Alla våra kalendrar med djur

Vi har många olika kalendrar med djur så du kan hitta ditt favoritdjur. Här hittar du en massa kalendrar med vackra och söta djur och almanackor med olika djurteman. Du kan välja fritt bland vilda djur och husdjur. Många djurmotiv kommer från den nordiska naturen.

Djurkalender med bilder på katter

Folk söker otroligt mycket på katter och kattungar på nätet så vi har självklart kalendrar med sådana motiv. För familjen så har vi en snygg familjealmanacka med fem kolumner så att du enkelt kan skriva in allt som du och din familj behöver hålla koll på. Om du istället är ute efter en lite mer avskalad design så har vi Väggkalender Katter som är tryckt på sobert vitt obestruket papper. Om du har brist på yta eller helt enkelt vill ha en mindre modell så passar Väggkalender Katter Mini som hand i handske.

Kalender med djur för hundälskaren

Alla hundägare håller förmodligen med om att hunden är människans bästa vän. Vår kalender som har bilder på söta hundar innehåller många motiv på just gulliga och söta hundar. Bland hundägare är den så klart favoriten bland våra kalendrar med djur. Häng kalendern på en vägg där den syns av många. En djurkalender med hundar är perfekt för den hundälskande familjen.

Väggkalendrar med vackra hästar

Intresset för hästar är extremt stort i Sverige. Vad många inte vet är att ridsport faktiskt är Sveriges näst största ungdomsidrott efter fotbollen och att travsporten engagerar hundratusentals svenskar varje helg. Om det är är ett brinnande hästintresse eller drömmen om storvinsten på V85 som lockar kan man ju fundera över. Vi har olika kalendrar med djur som har hästtema nämligen Väggkalender Hästar Large och Väggkalendrar Hästar Mini.

Väggkalendrar med gulliga kaniner

Djurkalendern med kaniner har såklart bilder på gulliga kaniner i olika miljöer. Inomhus, utomhus och så vidare. Bilderna är både svenska och utländska och de är tagna av kända naturfotografer. Bland våra kalendrar med djur är den här kanske den som är mest populär bland barn.

Väggkalendrar Fåglar

Om du väljer en väggkalender med fåglar får du en kalender med tolv verkliga praktverk. Illustrationerna är från “Foglar i Norden” från slutet av 1800 – talet. Boken gavs ut och illustrerades av de finlandssvenska bröderna von Wright och är en eftertraktad raritet för samlare världen över.

Väggkalendrar Fiskar

En djurkalender med fiskar är en perfekt julklapp att ge bort till den som är fiskintresserad. Illustrationerna gavs ut av Gösta Sundman i slutet av 1800 talet. Bilderna finns med i hans bok Finlands Fiskar som är en av de mest kända planschböckerna från Norden.

Väggkalendrar Småkryp

I väggkalender Småkryp hittar du vackra illustrationer på insekter. Bilderna är gjorda av den tyska kopparstickaren Wolfgang Franz Panzers som gjorde dem på 1700 – talet. De gavs ut igen på 1800 – talet och blev snabbt väldigt populära.

Väggkalendrar Vänner

I vår kalender Vänner har vi samlat olika fyrfota vänner som vi ibland har i våra hem. Varje månad har sin bild på gulliga katter och hundar som har hittat en vänskap mellan sig. För självklart kan hundar och katter ha varandra som bästa vänner.

Djurkalender Vilda Djur

En väggkalender Levande skog är ett måste för den som verkligen gillar att vara ute i den svenska naturen. Bilderna förställer vilda djur i sin naturliga miljö och är tryckta på

Läs mer