Planeringskalendrar

Planeringskalendrar som till exempel en planeringskalender familj passar lika bra hemma med familjen som i jobbet. Vi har många vackra motiv att välja bland.

En planeringskalender är väldigt praktisk när man ska planera familjens aktiviteter eller schemalägga sitt jobb. Våra planeringskalendrar finns i flera olika varianter. Som väggkalender, fickkalender eller bordskalender till exempel.

Planeringskalender familj

En planeringskalender för familjen är väldigt praktisk när man ska planera födelsedagar, dop, fritidsaktiviteter och annat som man gör med sin familj. Vi har en mängd olika typer av familjekalendrar. En väggkalender för familjen är praktisk. Låt den till exempel sitta i köket eller någon annan mötesplats där alla kan titta i den och se vad som händer i veckan eller resten av året.

Planeringskalender med djur

För familjen som gillar djur har vi en mängd olika motiv. Välj bland våra planeringskalendrar med bilder på gulliga hundar, katter och andra djur. Eller roliga illustrationer av kända konstnärer och illustratörer.

Planeringskalender vägg

En planeringskalender på väggen har flera fördelar. Häng den där alla kan se den och där man träffas naturligt. En typiskt vanlig plats där många planeringskalendrar hänger är så klart köket. Ofta pratar man om vad som händer i veckan när familjen samlas i köket och då kan det vara bra att skriva upp saker direkt.

Planeringskalender 2021

Vi har några nyheter bland våra planeringskalendrar 2021. Till exempel den populära storsäljaren Glada kossan med humoristiska illustrationer av Elisabeth Ingvarsson. En annan nyhet är familjekalender Smarta familjen med kluriga knåp av typen “finn fel”. Kalendern har ett ark med smarta klistermärken som föreställer olika aktiviteter. En riktig pysselfavorit kort och gott.

Läs mer