Familjekalendrar 2022

Familjekalendrar 2022 för alla typer av familjer hittar du här. Välj mellan fyra, fem, sex eller åtta kolumner beroende på hur stor familj du har och hur mycket var och en i familjen har att planera.

Bland våra familjekalendrar hittar du bland annat:

  • Familjekalendrar med gulliga djur för familjen med husdjur
  • Familjekalendrar med åtta kolumner för familjen med mycket planering
  • Snygga familjekalendrar med citat eller konstverk
  • Familjekalender med noter från kända kompositörer

Roliga ordvitsar i familjekalendrar 2022 Glada kossan

Familjekalender Glada kossan 2022 innehåller roliga bilder med ordvitsar av Elisabeth Ingvarssons. Hennes färgstarna böcker framförallt för barn är väldigt populära i hela Sverige. Hennes familjekalender är en favorit bland många barnfamiljer som uppskattar hennes humor. Elisabeth Ingvarsson gör inte bara familjekalendrar utan hon är en illustratör som jobbar på både papper och textil. Hennes familjekalender har fyra kolumner så att du och din familj får gott om plats till att planera alla aktiviteter som familjen har.

Familjekalendrar 2022 med gulliga djur

För alla familjer som har husdjur eller bara gillar djur i största allmänhet har vi flera familjekalendrar med bilder på just djur. Med en familjekalender med gulliga djur har du alltid något trevligt att titta på när du planerar. Familjekalendrarna med söta djur har hela fem kolumnen så att katten eller hunden också kan få en egen kolumn. Det är bra så att du kan planera för veterinärbesök och annat för ditt husdjur.

Extra många kolumner i familjekalender 2022

För familjen som har mycket att planera har vi familjekalendrar med hela åtta kolumner. Om din familj är aktiv eller har många medlemmar är det perfekt med en familjekalender som har mycket plats för olika aktiviteter som:

  • Klassresor
  • Läkarbesök
  • Träning och tävling
  • Semesterplanering
  • Studiebesök
  • Konserter och andra aktiviteter

Listan ka så klart göras hur lång som helst. Om man dessutom har husdjur ska deras liv också planeras.

Kluriga familjekalendrar 2022

Våra familjekalendrar 2022 Kluriga familjen är en rolig och smart familjekalender med kluriga knåp. Varje månad har en göra av typer finn fem fel som hela familjen kan lösa tillsammans. Dessutom finns det ett ark med stickers i kalendern. Klistermärkena föreställer aktiviteter som träning och tandläkarbesök så att du enkelt kan se vad som har planerats.

Kalendrar med konstnärliga motiv för hela familjen

Om du gillar konst och design ibland familjekalendrar 2022 har vi ett antal vackra och snygga familjekalendrar med motiv av konstnärer och designers. Vår familjekalender med illustrationer av barnboksillustratören Maria Nilsson Thore är till exempel väldigt uppskattad av barnfamiljer.

Läs mer