Personliga elevkalendrar

Personliga elevkalendrar är väldigt populära eftersom de är just personliga.

En massa omslag till Personliga elevkalendrar

Här hittar du en hel del omslag som du kan använda till din personliga elevkalender. Men självklart kan du ta ett annat omslag om du hellre vill ha det. När du skapar din personliga elevkalender kommer du börja med att välja omslag.

Personliga elevkalendrar med en massa smart innehåll

När du skapar din personliga elevkalender kan du välja mellan en massa smarta extra sidor och veckomoduler. Till exempel

  • Minneslista för läsåret
  • Telefonlistor till dina klasskompisar och lärare
  • Läsårsöversikt

Du kan också lägga till extra sidor med linjer, rutor eller blanka om du behöver anteckna, räkna eller skissa.

Kalendariet i våra Personliga elevkalendrar

Du kan också skapa ditt eget kalendarium i din personliga elevkalender. Varje uppslag har en vecka och du väljer bland annat om du vill att dagarna ska ligga på rader eller vara stående kolumner. I varje uppslag kan du dessutom lägga till moduler med en massa olika funktioner.

Sidor för olika intressen i din personliga elevkalender

Om du tittar bland slutsidorna hittar du en massa sidor för olika typer av intressen. Gillar du till exempel gillar att resa så kan du lägga till en resedagbok och kartor. För de som gillar odling finns det hela 24 sidor om trädgårdsodling. För de som gillar idrott och som tränar kan man lägga till moduler och sidor som handlar om det. Man kan kort sagt bygga ihop personliga elevkalendrar som passar för nästan alla.

Läs mer