Planeringskalendrar 2022

Planeringskalendrar 2022 finns med en mängd olika motiv och kalendarier beroende på vad du gillar och ska planera.

En planeringskalender är användbar oavsett vad som man ska planera och var någonstans man ska planera. Om man till exempel har en familj finns det en massa saker som man behöver komma ihåg så att man inte missar något. Men man har såklart minst lika mycket att hålla reda på när man jobbar eller på sin fritid.

Snabb översikt med planeringskalender 2022 3 – Plan

Om du behöver snabb översikt och en överskådlig planering kan vi varmt rekommendera våra planeringskalendrar 2022 3 – Plan. Den har ett kalendarium som spänner över tre månader på varje sida vilket gör den perfekt när man planerar:

  • Byggprojekt
  • Beställningar och frakter
  • Kvartalsrapporter
  • Terminer

Kort sagt är 3 – Plan en kalender som mest används av företag och skolor och andra typer av verksamheter där man behöver en god översikt.

Familjekalendrar som planeringskalendrar 2022 för familjen

Det säger sig självt att en familjekalender är en planeringskalender för hela familjen. Den har flera kolumner så att man får plats med alla aktiviteter som ska planeras samtidigt. Våra familjekalendrar 2022 finns i en massa olika varianter så att du kan välja motiv och kalendarier.

Planeringskalendrar 2022 med gulliga djur

För dig som gillar gulliga djur eller till och med kanske har djur själv är våra planeringskalendrar 2022 med djur något för dig. Du kan välja mellan gulliga katter, söta hundar eller hästar. Planeringskalendrarna med djur är framförallt populära bland familjer som har husdjur.

Läs mer