Kort fiskar

Kort på fiskar är en serie dubbla kort med vackra illustrationer av bröderna von Wright. Korten passar bra som till exempel gratulationskort.

Här har vi samlat en mängd olika motiv av våra dubbla kort med klassiska illustrationer från Norden.

En bild säger mer än 1000 ord, men en bild med ditt budskap säger mera!

Dubbla kort med fiskar är tryckta på svagt gultonat obestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.
De vackra illustrationerna kommer från verket ”Finlands fiskar” som Gösta Sundman gav ut i slutet av 1800 – talet. Sundman var konsul och dessutom en skicklig konstnär och författare. Hans samlingar kom så småningom att utgöra grunden till Helsingfors stadsmuséum.

Kort Fiskar som gratulationskort.

Ett gratulationskort med en fisk passar perfekt till den fiskintresserade jubilaren. Examensdag, födelsedag, julkort eller vad som helst som är värt att fira. Korten fungerar även bra som kondoleanskort med sina vackra och stillsamma illustrationer.

Gåvokort med vackra fiskmotiv

När du ska ge bort en present till någon är det alltid trevligt med ett vackert gåvokort till presenten eller blommorna. För den naturälskande jubilaren kommer kortet garanterat bli uppskattat.

Kort Fiskar för många tillfällen

Det finns många anledningar att ge bort ett kort med en vacker illustration på en fisk. Här är några tillfällen när kortet kommer väl till pass:

  • Födelsedagakort
  • Julklappskort
  • Examenskort
  • Jubileumskort
  • Vinstkort

Dubbla kort

Våra dubbla kort passa perfekta till när man vill eller ska skicka ett:

  • Födelsedagskort
  • Gratulationskort
  • Examenskort
  • Eller någon annan trevlig hälsning

De passar också bra som gratulationskort tillsammans med blommor och presenter. Vi har valt ut motiv av kända nordiska botanister, zoologer, naturvetare och illustratörer.
Motiven är mycket uppskattade bland samlare över hela världen. Bilderna är från förra sekelskiftet och skildrar nordisk natur.

Skicka ett Korten med fiskar som tack

När du till exempel har haft en fest eller en middag för att fira din födelsedag, examen eller något annat som är värt att fira är det trevligt att skicka ett tackkort till gästerna efteråt. Det finns många olika saker att tacka för. Presenter, gratulationer eller bara att det var kul att ses.

Oavsett vilket sorts kort som du behöver så har kalenderspecialisten kort med fiskar.

Läs mer