Färgpennor

Färgpennor och skruvkritor i glada färger är bra att ha om man gillar att teckna och rita. Våra färgpenor kommer från det anrika danska varumärket Penol och vi har sex olika förpackningar. Välj mellan

  • 8 färger
  • 12 färger
  • 24 färger

Dessutom har vi skruvkritor som är som vanliga vaxkritor men med ett skaft av plast som skyddar kritorna från att gå av.

Färgpennor Jumbo 8 färger

Jumbo är lite större pennor som är stadiga att hålla i och som räcker länge. Skaften är tillverkade i trä som är ett hållbart material. De åtta färgerna räcker till att rita det mesta. Pennorna rekommenderas från tre år och uppåt.

Färgpennor Duo

Duopennorna från Penol har spetsar med varsin färg i båda ändarna. Det är alltså två färger i varje penna. Med tolv pennor får du 24 färger. De finns både som Duo och Duo Jumkobo alltså med tjockare skaft.

Skruvkritor i tolv olika färger

Skruvkritorna är vanliga vaxkritor men med ett skaft av plast som skyddar kritorna från att gå av. Skruvkritorna är perfekta för barn från tre år och uppåt. Med tolv färger kan man färglägga det mesta som man kan komma på när man är ett barn i skapartagen.

Färgpennor och skruvkritor för barn i alla åldrar

Barn gillar att skapa. Det är en del i utvecklingen att ägna sig åt kreativa lekar. Med färgpennor och skruvkritor kan barn:

  • Rita
  • Måla
  • Skissa

Färgpennor och skruvkritor med ritblock

Det kan vara bra att förse sig själv och sina barn med block som man kan använda till att rita och måla i. Annars kan det lätt bli väggar, golv och möbler som blir föremål för kreativa övningar med kritor och pennor. Vi har ett antal skrivböcker med olinjerade sidor som passar utmärkt till att rita och skissa i.

Läs mer