Whiteboardpennor

Whiteboardpennor från Penol hittar du här. Penol har tillverkat whiteboardpennor i decennier och finns i vara och vartannat konferensrum runt om i världen.

Whiteboardpennorna finnns i Fyra färger:

  • Svart
  • Rött
  • Blått
  • Grönt

Med andra ord alla de färger man behöver till sin whiteboard i konferensrummet. Bläcket i pennorna är alkoholbaserat som gör att det är enkelt att torka bort färgen med en torr trasa.

Pennor för alla typer av whiteboard

Det finns många bra anledningar till att använda sig av en whiteboard. I och med att man enkelt kan sudda ut och skriva nytt är den perfekt till:

  • Undervisning
  • Konferenser
  • Anteckningar

Med pennor i fyra olika färger till whiteboarden kan man enkelt hålla reda på sina anteckningar och skapa ordning och struktur i det man skriver eller ritar.

Whiteboardpennor med skuren spets

Med en skuren spets menas att spetsen är bred och platt kort sagt. Man kan rita tjockare linjer om man drar pennan utmed den breda sidan över whitboarden men man kan också göra fina linjer om man använder hörnen på spetsen. En penna som är bra om man till exempel vill rita diagram eller flödesscheman.

Whiteboardpennor med rund spets

Med en rund spets får du jämna linjer oavsett hur du vrider på pennan. Perfekt när man ska skriva texter. Det kan upplevas som en smula störande om bokstäverna har olika tjocklek på linjerna. Det är även bra med en rund spets om man vill rita upp något som man vill ska ha likadana linjer. Till exempel när man räknar geometri.

Whiteboardpennor med Svanenmärkning

Liksom många andra pennor från Penol har pennorna för whiteboard miljömärkning med Svanen. För att få bli certifierad med Svanen ställs mycket höga krav på hållbarhet från start till mål så att säga. Pennorna är återvinningsbara till hundra procent och alla material är hållbara och hållbart framställda.

Läs mer