Skissblock

Ett skissblock är alltid bra att ha till hands när en idé kommer. Vi har et stort utbud av färdiga block och du kan även designa ditt eget.

Här är alla våra skissblock.

Vi har skissblock för alla typer av skissande. Teckning, målning, ritning och så klart skrivande. För dig som gillar barnboksillustratören Maria Nilsson Thore har vi en serie skissböcker med motiv av just henne. Du kan även designa ditt eget block.

Skissblock för alla tillfällen

Ofta skissar man när man får en idé om en bild eller om man vill skissa av något när man ute och rör på sig. Våra block bär du enkelt med dig i väskan eller i handen. De är ringbundna med en spiralfjäder vilket gör att de får perfekta uppslag som ligger stilla. Om du vill ha ett block med linjer för att skriva i så har vi så klart det också.

Designa ditt eget skissblock

Om du inte hittar ett block som passar dig så kan du givetvis designa ditt eget ritblock. Börja med en färdig mall och anpassa med dina bilder och text eller designa allt själv. Väl mellan formaten A4 och A5 och inlagor som är linjerade, rutade, blanka eller dotted (prickade).

Skissblock med din logotyp

Om du vill att ditt företag ska ge bort en skissbok i present till kunder och anställda kan vi trycka ditt varumärke på skissblocket. Då syns det så länge blocket används och på alla möjliga ställen. På jobbet, hemma, på caféer eller i en park. Överallt där man vill skissa. Börja med en färdig mall och anpassa med dina bilder och text eller designa allt själv. Väl mellan formaten A4 och A5 och inlagor som är linjerade, rutade, blanka eller dotted (prickade).

Läs mer