Skrivböcker

Snygga, stilsäkra skrivböcker för både företag och privatpersoner. Välj mellan ett stort urval av motiv och varianter.

Skrivböcker anteckningsböcker och skissblock.

Vi har ett stort urval av skrivböcker som täcker de flesta behov. Väl mellan många olika motiv och designer. I vårt sortiment finns det anteckningsböcker med otryckta blad, blad med rutor, blad med linjer och blad med punkter så kallad dotted. Böckerna med punkter är perfekta för anteckningstekniken bullet journaling.

Leuchtturm 1917

Detaljerna gör all skillnad. LEUCHTTURM 1917 tillverkar välarbetade anteckningsböcker och skissböcker i högsta kvalitet. Leuchtturm notebooks har numrerade sidor, elastisk snodd, märkband, expanderbar innerficka och är trådbundna med syrafritt papper som har en yta mycket behaglig att skriva på. De sista 8 sidorna perforerade för att enkelt kunna rivas ut. De mest populära skrivböckerna är ”dotted” med punktmönstrat/prickigt papper. Välj mellan ett fint urval av färger på omslagen. Anteckningsböckerna har allt man kan önska av en bok i premiumsegmentet.

By Gyllensvärd

Vår kollektion skrivböcker och skissblock designade av Helena Gyllensvärd med illustrationer av K-G Gyllensvärd. By Gyllensvärd finns i serierna:
Skrivbok Akvarell, Skrivbok Wood och Skissblock My Kind by KG.

Skissblock

Våra skissblock och anteckningsböcker är användbara och prisvärda gåvor till medarbetare, återförsäljare och kunder. Gör dem personliga med ert företagstryck. De flesta av våra skrivblock är producerade i Sverige och är märkta med både Svanen och FSC.

Whitelines

Whitelines är en svensk innovation som lyfter fram din text utan linjer som stör. Ger behaglig kontrast och bländar inte. När du scannar och kopierar syns enbart texten! Papperet är ett svenskt och FSC®-certifierat kvalitetspapper.

Design Collection

En vacker kollektion skrivböcker med växter, fåglar och fiskar illustrerade av C.A.M. Lindman, Magnus, Wilhelm, Ferdinand von Wright och Gösta Sundman och i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

Världens Städer

Läckra skrivböcker i modern design av David Thornell på wallstars.se. Hitta din hemstad och se om du känner igen dig. En perfekt present till den som har allt. Över 350 olika motiv och ett sortiment som växer varje vecka.

Paperstyle

Paperstyle anteckningsböcker är en serie som utmärker sig med sin höga kvalité och härliga känsla. De inbundna anteckningsböckerna har textilomslag i både klassiska och trendiga färger. Väl mellan många olika format och färger.

Läs mer