Familjekalendrar 2020

Nu säljs alla Familjekalendrar 2020 ut till halva priset. 50% rabatt gäller så långt lagret räcker. Skynda fynda.

Utförsäljning av Familjekalendrar 2020, halva priset så länge lagret räcker.

Nu när mer än halva året gått så säljer vi ut alla familjekalendrar 2020. Passa på att fynda.

Våra praktiska och snygga familjekalendrar 2020

Varje kalender har fem kolumner för att det ska vara enkelt att föra in föräldrarnas och barnens läxor, träningar, utvecklingssamtal, födelsedagar och övriga händelser. En kalender för familjen är det bästa verktyget för att ge alla familjemedlemmar en snabb överblick över vilka händelser som är viktiga i veckan och månaden. Häng din familjealmanacka 2020 i köket eller på den plats där familjen oftast är samlad.

Familjekalendrar växter 2020

Med otroligt vackert illustrerade växter är denna familjealmanacka för 2020 även en inredningsdetalj som passar lika bra i det lantliga köket som i det moderna. Växterna illustrerades av C.A.M. Lindman i början av 1900-talet. Finns även som väggkalender, poster och skrivbok.

Familjekalendrar citat 2020

Familjekalendern 2020 som är fullpackad med tänkvärda, fyndiga och roliga citat från kända och okända människor. Många skratt och tänkvärdheter runt middagsbordet utlovas.

Familjekalendrar Maria Nilsson Thore 2020

En kalender med illustrationer av Maria Nilsson Thore, barnboksillustratören som illustrerat över femtio barnböcker bl.a. Petras Prick, Vem ser Dim samt serien Alla Tre. Fem kolumner för familjens alla aktiviteter. Finns även som födelsedagskalender.

Familjekalendrar mini 2020

Fyndiga och finurliga minifigurer i fantasifulla omgivningar av fotografen Anders Puhang. Finns även som födelsedagskalender.

Familjekalendrar katter 2020

Familjealmanackan med kattmotiv är framtagen för alla er som älskar katter. Tolv underbara bilder på söta kattungar och givetvis med fem kolumner för familjens alla aktiviteter. Finns även som väggkalender och födelsedagskalender.

Familjekalendrar hundar 2020

En familjealmanacka 2020 med bilder på hundar är ett måste för familjen som har hund. Fem kolumner för bra överblick och tolv bilder på underbara hundvalpar. Finns även som födelsedagskalender.

Miljömärkta familjekalendrar 2020

Alla våra familjekalendrar är tillverkade av oss i Sverige och självklart miljömärkta med Svanen och FSC

Läs mer