Design Collection

Design Collection från Gullers är en serie vackra motiv som används på posters, kalendrar, kort och anteckningsböcker. Motiven är illustrationer och fotografier som finns på kalendrar, anteckningsböcker, posters och kort.

Alla Gullers produkter är tillverkade i Sverige. De är miljömärkta med Svanen och FSC. Kvalitén är väldigt hög både i papper och tryck.

Design Collection Väggkalender

Väggkalendrar från Gullers Design Collections finns med en massa olika vackra motiv. Vi har till exempel motiv som vackra illustrationer på fyrar, flora och fauna. Väggkalendrar med fotografier av gulliga katter och bilder från Stockholm. För våra finländska kunder har vi väggkalendrar på finska med finska högtider och finlandssvenska namnsdagar.

Design Collection Familjekalndrar

Med en familjekalender får du bra koll på alla aktiviteter som du och din familj har. Tandläkarbesök, fotbollsträning, resor och allt annat som ska planeras. Välj mellan vackra, gulliga och roliga motiv.

Design Collection Anteckningsböcker

Med en anteckningsbok från Gullers får du en bok av hög kvalité i både papper och omslag. Motiven är hämtade från praktverk som gavs ut runt förra sekelskiftet av svenska och finska konstnärer och naturvetenskapsmän. Välj mellan vackert illustrerade växter, fåglar och fiskar från den nordiska naturen. Böckerna är olinjerade och perfekta för till exempel skisser och teckningar.

Design Collection kort

Korten i serien Design Collection är dubbla och vikta. De passar perfekt som gåvokort eller vykort. Korten levereras med snygga kuvert så det är bara att skriva och stoppa i. Korten har ett behändigt format och är tryckta på papper av hög kvalité. Många samlar på korten som finns i ett antal serier.

Design Collection Posters

Posters och affischer med vackra illustrationer av fiskar, fyrar, fåglar och växter kan du hitta här. Affischerna är 300 x 400 mm och passar fint att rama in och hänga å en vägg. Om du har en sommarstuga vid havet är det trevligt att ha en samling posters med fyrar eller fiskar.

Läs mer