Familjekalendrar Design Collection

Familjekalendrar Design Collection är en serie familjekalendrar för familjer som har mycket att planera. Du kan välja mellan sex olika trevliga motiv.

Alla familjekalendrar i serien Design Collection har fem kolumner så att det finns tillräckligt med plats för alla aktiviteter som en familj har. Du får en bra översikt över träningar, dans, födelsedagar, viktiga möten och andra aktiviteter i familjen.

Familjekalendrar Design Collection med söta katter

I familjekalendern med söta katter hittar du tolv vackra bilder på gulliga kattungar. det är en perfekt kalender för en familj som gillar katter. Om inte din familj gör det kan du ge bort den i julklapp till en familj som gör det. En perfekt present som du kan ge till en familj med katter till exempel.

Familjekalendrar Design Collection Hundar

Om du och din familj gillar hundar eller till och med har en hund eller två är vår familjekalender med hundar perfekt. Varje månad har varsin gulliga hund. Med fem kolumner får du och din familj gott om plats att planera in alla aktiviteter.

Familjekalender Design Collection med illustrationer av Maria Nilsson Thore

Vår uppskattade famijekalendrar med bilder av barnboksillustratören Maria Nilsson Thore är väldigt uppskattad av alla familjer. Maria Nilsson Thore är en av landets främsta barnboksillustratörer med flera nomineringar till Augustpriset. Hon är också känd för sina vackra mönster och andra typer av illustratörer. Maria har varit nominerad till Augustpriset ett antal gånger.

Familjekalendrar Design Collection Musik

Om du och din familj gillar musik och kanske till och med spelar instrument är vår familjekalender Musik med noter den perfekta hjälpredan. Varje månad har noter från ett känt musikstycke av kända kompositörer. De fem kolumnerna gör det enkelt att hålla reda på alla repetitioner, konserter och andra aktiviteter som du och din familj har.

Familjekalendrar Design Collection Växter

1901 gav Carl adam Magnus Lindman ut sitt praktverk “Bilder ur Sveriges flora”. Ur den har Gullers hämtat illustrationerna till Familjekalender Design Collection Växter. C A M Lindman var en känd zoolog och konstnär som gav ut ett antal planschverk med bland annat växter.

Familjekalendrar Design Collection Citat

Om du gillar roliga och kluriga citat är vår familjekalender Citat just den kalender som du och din familj behöver. Varje månad har sitt eget citat av någon känd eller okänd person. Skådespelare, författare, vetenskapsmän och till och med en sagofigur finns med bland citaten.

Läs mer