Familjekalender Gullers

Familjekalender Gullers finns i många olika varianter. Den är ett måste för en familj med många aktiviteter för barnen och de vuxna.

En familjekalender har mellan fyra och sju kolumner i kalendariet. Då får man plats med alla aktiviteter som familjen ska ägna sig åt. Möten, träningar, kalas och födelsedagar är bara några exempel på allt som händer i en familj. Om man har husdjur ska de så klart också in i kalendern med veterinärbesök och trimming och annat som de ska syssla med.

Familjekalender Gullers med illustrationer av Maria Nilsson Thore

Maria Nilsson Thore är en av Sveriges mest älskade barnboksförfattare. Hon har varit nominerad till August priset två gånger och hon är den enda illustratören som har illustrerat Saltkråkan. Hennes fantasifulla illustrationer passar perfekt för alla familjer som gillar hennes barnböcker.

Familjekalender Gullers med gulliga djur

Om din familj gillar djur har vi perfekta familjekalendrar för dig. Du kan hitta familjekalender Gullers med både gulliga hundar och katter.

Familjekalender Gullers med stickers

Vi har två familjekalendrar Gullers med stickers. Längst bak i kalendern sitter ett ark med stickers som du klistrar in i kalendern. Klistermärkena har symboler för match, tandläkaren och annat kul som en familj kan hitta på. Familjekalender Gullers Smarta Familjen har kluriga knep och knåp som familjen kan lösa tillsammans.

Ge bort en familjekalender i julklapp

En familjekalender är den perfekta julklappen till en familj med ett stort behov av planering. Du kanske känner till någon som lever i en familj där kaos på grund av dålig planering kan upplevas som ett problem. Ta i rejält med en kalender med många spalter så att enkelt kan få lite ordning och reda bland alla aktiviteter de ska ägna sig åt.

Läs mer