Kort Gullers

Kort Gullers är vikta dubbla kort med vackra illustrationer. De passar lika bra som vykort och som gåvokort tillsammans med en blomma eller en present.

Gullers Trading är kända för sin höga kvalité och de väljer omsorgsfullt ut de vackra motiven som de har på alla sina produkter.
Gullers producerar i Sverige för att ha koll på hela processen från valet av papper till tryck. Kort är så klart inget undantag.
Med ett kort från Gullers får du ett kort som går att rama in och hänga på väggen.

Vackra kort med motiv från naturen

Kring förra sekelskiftet gav många vetenskapsmän och konstnärer ut en mängd vackra illustrationer som föreställde den nordiska naturen.
Det var till exempel:

  • Fåglar
  • Fiskar
  • Växter
  • Svampar

Många av de illustrationerna fanns i böcker och broschyrer och som idag har blivit rariteter och som säljs på auktioner runt om i världen.
Från dem har Gullers Trading hämtat motiven till många av sina kort.

Kort Gullers med kända fyrar

2008 gav Anders Hedin ut sitt praktverk “Sveriges fyrar”. Då hade han ägnat ett antal år att leta i arkiv och på museer och fotograferat ritningar och skisser på fler än 100 svenska fyrar. Han gav ut “Sveriges fyrar” med ritningarna i originalformat som gjorde att boken blev en av de största som har getts ut i Sverige.
Några år senare bräckte han sitt eget rekord med att ge ut “Sveriges sjökartor 1539 – 1836” som är den största bok som har getts ut i modern tid i Sverige.
Från “Sveriges fyrar” hittar du ett antal motiv från kända svenska fyrar till våra kort. Var och en av fyrarna har sin egen speciella och intressanta historia.

Samla på kort Gullers

Du kan samla på kort från en hels serie. Korten är tryckta på papper med mycket hög kvalité och trycket är också av högsta klass.
Det gör att korten blir vackra när du ramar in dem och hänger upp dem på väggen som en liten konstsamling.
Du kan välja kort från en serie eller blanda från till exempel växter och fåglar. Om du har en sommarstuga vid kusten passar kort Gullers med fyrar perfekt.

Ge bort kort Gullers i present

Ett kort från Gullers är inte bara ett gåvokort tillsammans med en present utan även en gåva i sig.
Eftersom de håller hög kvalité kan man rama in dem och ge bort.
Du kan ge bort ett kort eller en hel serie av kort Gullers.

Läs mer