Poster Gullers

Poster Gullers gör sig alltid bra på vilken vägg som helst. Du kan hänga upp den på väggen hemma eller på jobbet om du vill. Den är en perfekt present till någon som fyller år eller som julklapp.

Vi har samlat en massa populära motiv till våra poster Gullers. Du kan välja mellan porträtt på regenter, fyrar och mycket annat.

Poster Gullers med klassiska fyrar

Till den sanna sjöbjörnen och fyrälskaren har vi samlat ett antal illustrationer på våra mest kända fyrar. Bilderna är ofta över hundra år gamla och alla fyrar har en intressant historia. Om du känner igen namn som Pater Noster, Utklippan eller Söderarm är poster Gullers med fyrar absolut något för dig.

Poster Gullers med fiskar

Gösta Sundman var en finsk konsul som bodde i Helsingfors. Han hade ett stort naturintresse och var dessutom en skicklig konstnär. Vid sidan av sitt jobb som konsul började han på eget bevåg ge ut böcker, broschyrer och andra typer av pamfletter. För det mesta handlade hans alster om naturen men han publicerade även böcker om mode och skönlitteratur. Mellan åren 1883 och 1893 gav han ut tolv broschyrer i en serie som han kallade Finlands fiskar målade efter naturen. Från de tolv broschyrerna har vi hämtat motiven till våra posters med fiskar.

Poster Gullers Porträtt av regenter

För dig som är intresserad av svensk historia har vi posters med porträtt av kända regenter. Du kan välja ut din favoritregent eller samla alla kungar och drottningar och sätta upp din egen regentlängd på väggen.

Ge bort en Poster Gullers i present>/h3>

Våra posters från Gullers Trading finns i olika serier. Det gör att de är perfekta att samla på för den som gillar fyrar, regenter eller djur och natur. Affischerna har mycket hög kvalité på både tryck och papper och är perfekta som presenter till någon som vill samla på olika typer av motiv.

Läs mer