Väggkalender Gullers

Väggkalender Gullers är de väggkalendrar i vårt sortiment som är tillverkade av svenska Gullers Trading. Vi har många olika motiv som du kan välja bland.

De allra flesta väggkalendrar som Gullers Trading tillverkar är miljömärkta med både Svanen och FSC så du kan ha ett gott samvete när du beställer dem. En väggkalender Gullers Trading är altid bunden med så kallad wire – o och håller en hög kvalité på både materialen och trycket.

Väggkalender Gullers med djur

Väggkalendrar med gulliga, roliga och vackra djur är alltid populära. Vi har kalendrar med kattungar och hundvalpar som är väldigt söta till exempel. Om du är intresserad av vackra hästar ska du så klart välja någon av hästkalendrarna. För den som gillar exotiska och vilda djur ska såklart titta lite extra på väggkalendern som heter Wild Animals.

Väggkalender Gullers med vackra illustrationer

En populär serie väggkalendrar är Väggkalender Gullers Design Collection. I den serien hittar du illustrationer från förra sekelskiftet som har gjorts av kända naturvetare och konstnärer från Sverige och Finland. En riktig storsäljare bland Gullers illustrerade väggkalendrar är Svenska Fyrar. Där kan du titta på gamla ritningar och arkitektskisser på kända svenska fyrar som har en intressant historia.

Väggkalender Gullers för familjen

Med en familjekalender får du en kalender med fler spalter så att du kan fylla i flera händelser och aktiviteter varje dag. För en aktiv familj är kalendern perfekt för att hålla ordning på alla aktiviteter som alla familjemedlemmar ska göra.

Ge bort en väggkalender från Gullers Trading

En väggkalender är alltid en perfekt present i slutet av året när man måste skaffa nästa års kalender. En väggkalender är en perfekt julklapp som räcker hela året och förnyar sig varje månad. Eftersom vi har en massa olika typer av motiv kommer du garanterat hitta någon som passar den som su ska ge bort kalendern till. Du kan också göra din egen kalender med egna bilder. Då får du en helt unik och personlig present som du kan ge bort till dina nära och kära.

Läs mer