Leuchtturm1917

Leuchtturm1917 är ett av de mest anrika europeiska varumärkena bland anteckningsböcker samt skrivböcker. Det grundades just 1917 i Tyskland och är väldigt kända för att ha aldrig tummat på kvalitén.

Leuchtturm1917 har alltid haft övertygelsen att kvalité lönar sig. Det gör det extra kul att sälja deras produkter. Dom finns i över 50 länder samt att deras produkter utmärker sig alltid i kvalité när det kommer till detaljer.

Anteckningsböcker från Leuchtturm1917

Leuchtturm är mest kända för sina anteckningsböcker även om de har en rad olika typer av produkter. Anteckningsböckerna utmärker sig med sin kvalité i detaljerna och många olika funktioner. Till exempel har böckerna:

  • En smart paginering
  • Register för alla sidor så att du enkelt har koll på dina anteckningar

Leuchtturm1917 med gammalt gediget hantverk

Som namnet antyder startade Leuchtturm1917 just det året och de använder sig fortfarande av samma metoder när de ringbinder sina anteckningsböcker.
Under årens lopp har de utvecklat en massa smarta funktioner och detaljer på sina anteckningsböcker.

Leuchtturm1917 dotted för bullet journal

2013 släppte Ryder Caroll en video om hur han tog anteckningar samt  hur han hade designat fram sitt egna kalender system. Video blev väldigt snabbt en publikframgång, men åren har Bullet journal (förkortat BUJO) blivit väldigt populärt för:

  • Studenter
  • Frilansare
  • Youtubers
  • Kontorsarbetande

Anledningen till att Leuchtturms anteckningsböcker är så populära hos bujo communityn är på grund av inlagan med punkter istället för linjer eller rutor.

Det är perfekt på många sätt. Eftersom du har samma struktur som om pappret vore blankt eller rutat.
Man kan med enkelhet också använda det prickiga pappret för att släppa lös sin kreativitet som om det vore ett blankt papper.
Utmärkta förhållande för den som vill göra sin egna kalender med bullet journal systemet.

Det är i korthet gör du kalendern själv, men du gör den så att den passar dig och din livssituation med ditt egna kreativa sinne.
Punkterna ger dig stöd när du ska organisera din kalender samtidigt som det ger stor frihet. Skriv, måla, skissa hur du vill.
En enkel sökning på Internet finns det en massa bra tips samt produkter för en mer personlig bullet journal.

Ge bort en anteckningsbok från Leuchtturm1917

Det är alltid populärt att ge bort en anteckningsbok från Leuchtturm som:

  • Födelsedagar
  • Julklapp
  • Examenspresenter

är bara några exempel på tillfällen när en kvalitetsprodukt från Leuchtturm är uppskattad. Du kan välja mellan oilka storlekar och färger för din Leuchtturm 1917.

Läs mer