LÄRARKALENDRAR

Lärarkalendrar är utmärkta redskap för alla lärare. Här samlar du information om klassen med alla elever, schema och mycket annat.

Vi har fyra olika typer av kalendrar som du kan välja mellan beroende på ditt behov och vilken typ av lärare du är. Väl mellan:

  • Lärarkalendrar för klasslärare
  • Lärarkalendrar för ämneslärare
  • Kalendrar för förskolan
  • Loggboken

LÄRARKALENDRAR FÖR KLASSLÄRARE

Som namnet antyder är det här kalendrar som är anpassade för dig som är klasslärare och alltså ska hålla koll på en klass. De innehåller såklart sådant som kalendarium, plats för anteckningar och även sådant som elevförteckning med plats för föräldrar, läkarbesök, provresultat och mycket annat för varje elev.

LÄRARKALENDRAR FÖR ÄMNESLÄRARE

Kalendern för förskolan är till för dig som jobbar på förskola, fritidshem eller skola. Den innehåller listor där du kan skriva upp adresser och telefonnummer till barnens föräldrar och dina kollegor. Den har även terminsplanering för fyra terminer och en närvarolista bland annat.

LOGGBOKEN FÖR LÄRARE OCH ELEVER

Loggboken är som alla andra kalendrar för lärare fast tvärt om. Den är ett verktyg som gör att eleven ska kunna dokumentera sitt eget lärande och sin egen utveckling. Samtidigt ersätter den saker som elevdagbok och veckobrev och är ett sätt för att kommunicera både med dig som lärare och föräldrarna. Loggboken är en elevkalender kort och gott.

SKAPA DINA EGNA LÄRARKALENDERAR

Om du vill en personlig kalender kan du skapa en sådan såklart. Då kan du själv välja hur ditt omslag ska se ut och vilket innehåll du vill ha. Förutom smarta sidor och moduler som hjälper dig i ditt jobb som lärare kan du välja bland en massa annat smart och roligt innehåll.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM LÄRARKALENDRAR

ÄR ERA LÄRARKALENDRAR MILJÖMÄRKT?

Alla lärarkalendrar vi säljer är tillverkade i Sverige och de flesta är även miljömärkta med Svanen och FSC.

HUR SNABBT FÅR JAG MIN LÄRARKALENDER LEVERERAD??

Alla order lagda före 14:00 vardagar skickas samma dag (gäller ej personliga kalendrar).
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas första helgfria dag.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN LÄRARKALENDER?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • På kalenderspecialisten.se hittar du alltid ett aktuellt urval av snygga och praktiska lärarkalendrar.