ÖVERSTRYKNINGSPENNOR

Överstrykningspennor hos kalenderspecialisten finns i en rad olika färger och storlekar för att passa alla dina behov. De är lätta att använda och ger en tydlig och jämn markering.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • Slutsåld
  Överstrykningspenna 4 pack

  Överstrykningspenna 4 pack

  29,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Överstryckningspenna pastell mini 6 pack 1

  Överstrykningspenna pastell mini 6 pack

  99,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM ÖverstrykningsPENNOR

VILKEN TYP AV PENNOR SÄLJER NI?

Vi har många olika pennor. Kulspetspennor, tuschpennor för barn och vuxna, whiteboardpennor, och färgpennor för att nämna några varianter.

HUR SNABBT LEVERERAR NI OM JAG BESTÄLLER PENNOR HOS ER?

Om du beställer före 14.00 skickar vi iväg din beställning samma dag. Beställer du på en helgdag skickar vi första vardagen efter.

HUR BETALAR JAG FÖR MINA PENNOR?

Du kan betala med Swish, kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

 • På kalenderspecialisten.se hittar du en överstryckningspenna för alla tillfällen. Välj mellan en många olika modeller.

ÖVERSTRYKNINGSPENNA

En överstrykningspenna är ett viktigt verktyg för studenter, kontorspersonal och alla som behöver markera viktiga delar av texten. Våra överstrykningspennor finns i en rad olika färger och storlekar för att passa alla dina behov. De ger en tydlig och jämn markering och är lätta att använda. Vi har även ett brett sortiment av övriga pennor.

Överstrykningspenna pastell

Våra överstrykningspennor i pastellfärger ger en subtil och mjuk markering som passar perfekt för att betona viktiga punkter i anteckningar eller text. De finns i en rad olika pastellfärger och ger en tydlig och jämn markering. Kan användas till hemmet, plugget eller jobbet.

SUDDBARA ÖVERSTRYKNINGSPENNOR

Våra suddbara överstrykningspennor är ett praktiskt verktyg för alla som behöver kunna radera eller ändra sina markeringar. De är perfekta för studenter som behöver göra korrigeringar och ändringar i sina anteckningar. Våra suddbara överstrykningspennor är lätta att använda och ger en jämn markering som kan suddas bort.

RÖD ÖVERSTRYKNINGSPENNA

Våra röda överstrykningspennor är perfekta för att betona viktiga punkter i text eller anteckningar. De ger en tydlig och jämn markering som sticker ut och hjälper till att fokusera uppmärksamheten på det viktiga innehållet.

GUL ÖVERSTRYKNINGSPENNA

Våra gula överstrykningspennor är ett praktiskt verktyg för att markera viktiga punkter i text eller anteckningar. De ger en tydlig och jämn markering som sticker ut och hjälper till att fokusera uppmärksamheten på det viktiga innehållet. De är lätta att använda och finns i olika storlekar för att passa alla behov.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.