Familjekalender Four Seasons 2021

90 kr ink.moms

Familjekalender Four Seasons 2021 är en familjekalender med måtten 210 x 420 mm och med fem kolumner för familjens aktiviteter. familjealmanackan har tolv vackra bilder från Sverige. Ett ark med klistermärken för att markera olika aktiviteter medföljer.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

Slut i lager

Familjekalender Four Seasons 2021 är en praktisk väggkalender med vackra årstidsbilder från norr till söder i Sverige. Kalendern har fem kolumner med gott om plats för familjens alla aktiviteter. Kalendern är tryckt och tillverkad i Sverige på papper som är Svanen – och FSC – märkt. Längst bak finns ett ark med klistermärken med symboler för olika aktiviteter. Till exempel:

  • Tandläkarbesök
  • Fotbollsträning
  • Friluftsdag

Familjekalender Four Seasons 2021 med vackra bilder från den svenska naturen

Bilderna i kalendern är i framförallt tagna på den svenska landsbygden. De följer årstidernas växlingar som vinter till vår, vår till sommar, sommar till höst och så vidare. Fotograferna är uppskattade och många av dem är kända för sina naturbilder.

Familjealmanacka Four Seasons 2021 med klistermärken

Längst bak i familjekalendern finns ett ark med stickers. De föreställer olika typer av aktiviteter som är vanliga i familjen. Med dem slipper du skriva upp varje gång det till exempel är träning eller läkarbesök. Om du gillar kalendrar med sticker så kanske du också är intresserad av Famlijekalender Färg 2021.

Vikt 150 g
Dimensioner 210 × 420 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Du gillar kanske också…