Familjekalender Glada Kossan 2024

110,00 kr ink.moms

Familjekalender Glada Kossan 2024 i A4-format har fyra kolumner och är fylld med roliga och fyndig illustrationer av Elisabeth Ingvarsson. Familjekalendern är mycket populär bland både barn och vuxna.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Artikelnr: 20600124 Kategorier: , Etiketter: ,

Familjekalender Glada Kossan 2024 är en våra mest populära familjekalendrar Den har roliga och fyndiga illustrationer av Elisabeth Ingvarssons och har ett praktiskt A4 – format.

Familjekalendern har fyra kolumner för familjens alla aktiviteter. Längst bak i kalendern hittar du ett ark med klistermärken med symboler för olika aktiviteter som träning, tandläkaren och lite annat. De kan du klistra in i kalendern för att slippa skriva.

Familjekalender Glada Kossan 2024 med 4 kolumner

Med fyra kolumner får du plats för många olika aktiviteter varje dag. Dessutom sparar du utrymme om du använder klistermärkena med symboler som sitter längst bak i kalendern. Typiska aktiviteter som ska planeras är:

  • Träning
  • Utvecklingssamtal
  • Semester
  • Jobbresor
  • Matcher

Kalendern är 210 x 297 millimeter och har svenska namnsdagar och helgdagar. den är tillverkad i Sverige på svenskt papper som är miljömärkt med både FSC och Svanen.

Familjekalender Glada Kossan 2024 med roliga ordvitsar

Varje månad i Familjekalender Glada Kossan har varsin rolig bild med en klurig ordvits. Elisabeth Ingvarsson har skrivit ett antal barnböcker som handlar om kossor och andra djur. Hon är dessutom förskollärare och mamma till tolv barn.

Elisabeth Ingvarssons roliga illustrationer i Familjekalender Glada kossan 2024

Illustratören och författaren Elisabeth Ingvarsson har gett ut en rad roliga böcker med olika ko – teman. Till exempel olika typer av räkneböcker och språkböcker. De har fyndiga ordvitsar, rim och räkneövningar för framförallt mindre barn. Hon är väldigt uppskattad och populär bland barnfamiljer och andra.

Familjealmanacka Glada Kossan 2024 för hela året

En familjekalender kan man skaffa närsomhelst under året. Det är ett perfekt redskap för planering av en familjs alla olika aktiviteter. Dessutom hänger man upp den på väggen så att alla kan se vad som händer och vad som är på gång. Alla familjer med lite humor gillar Glada Kossan. Med en rolig och humoristisk familjekalender blir det roligare att planera alla aktivitet.

Vikt150 g
Dimensioner210 × 297 × 5 mm
Miljö

FSC

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.