Familjekalender Maria Fidler 2024

110,00 kr ink.moms

Familjekalender Maria Fidler 2024 med fyra kolumner och illustrationer av Maria Fidler. Måtten är 210 gånger 297 millimeter. Miljömärkt med Svanen och FSC.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Artikelnr: 20600324 Kategorier: , Etiketter: ,

Familjekalender Maria Fidler 2024 är en familjekalender med fyra kolumner och illustrationer av illustratören Maria Nilsson Fidler. Maria är mest känd för sina illustrationer av barnböcker.

Familjekalender Maria Fidler 2024 med 4 kolumner

Maria Nilsson Fidler har illustrerat ett antal barnböcker av Anna Hansson och Jennie Elverstig. Till exempel kan nämnas böcker som:

  • Vi fiskar abborre
  • Ebbe klär ut sig
  • Ebbe och klassfotot
  • Ebbe går vilse

för att bara nämna några. Maria är också känd för sina illustrationer av djur, insekter och naturrelaterade motiv. Hon målar gärna för barn och ungdomar men även så klart vuxna. Till exempel har hon gjort en stor mängd informationsskyltar om växt – och djurliv som sitter i naturreservat och liknande. Även så kallade artillustrationer som beskriver olika arters utseende inom djur – och växtriket har Maria tagit fram.

Maria är också en duktig trädgårdsdesigner och har anlagt ett antal trädgårdar och odlingar och är utbildad landskapsarkitekt. Hon har gjort installationer, anlagt örtagårdar och en massa annat i folks trädgårdar och på andra platser.

 

Vikt150 g
Dimensioner210 × 297 × 5 mm
Miljö

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.