Familjekalender Maria Nilsson Thore 2021

139.00 kr 118.15 kr inkl. moms

Familjekalendern har illustrationer av den populära barnboksillustratören Maria Nilsson Thore. Den är en perfekt kalender för barnfamiljen. Kalendern är 420 x 210 mm och har gott om plats för anteckningar.


  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 399 kr
  • Öppet Köp i 30 Dagar

I lager

Familjekalender Maria Nilsson Thore 2021 är en härlig familjealmanacka för alla barnfamiljer. Barnboksillustratören Maria Nilsson Thore har gjort illustrationerna i kalendern. Hon har illustrerat fler än femtio barnböcker varav de mest kända är Petras prick, Vem ser Dim och serien om Alla Tre. Hon är även den enda i Sverige som har illustrerat en film av Astrid Lindgren nämligen Saltkråkan.

Kalendern är tryckt i Sverige på vitt obestruket papper och har fem kolumner så att alla familjens aktiviteter får plats.

Familjekalender Maria Thore Nilsson 2021 som barnboksförfattare

Maria Thore Nilsson har både gett ut egna barnböcker och illustrerat barnböcker åt andra författare. Två gånger har hon varit nominerad till Augustpriset. Hennes illustrationer är väldigt uppskattade av både barn och vuxna med många roliga detaljer som både barn och vuxna kan utforska. Maria säger själv att bilderna ska berätta och inte bara dekorera.

Famlijekalender Maria Nilsson Thore 2021 som illustratör

Numera skriver Maria de flesta böcker som hon illustrerar. Men då och då samarbetar hon med andra barnboksförfattare och som till exempel Lotta Olsson.

Vikt206 g
Dimensioner210 × 420 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Familjekalender Maria Nilsson Thore 2021”

Du gillar kanske också…