Familjekalender Maria Nilsson Thore 2023

145,00 kr ink.moms

Familjekalender Maria Nilsson Thore 2023 har illustrationer av den populära barnboksillustratören Maria Nilsson Thore. Den är en perfekt kalender för barnfamiljen. Kalendern är 420 x 210 mm och har gott om plats för anteckningar.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Familjekalender Maria Nilsson Thore 2023 är en härlig familjealmanacka för alla barnfamiljer. Barnboksillustratören Maria Nilsson Thore har gjort illustrationerna i kalendern. Hon har illustrerat fler än femtio barnböcker varav de mest kända är Petras prick, Vem ser Dim och serien om Alla Tre. Hon är även den enda i Sverige som har illustrerat en film av Astrid Lindgren nämligen Saltkråkan.

Kalendern trycks i Sverige på vitt obestruket papper och har fem kolumner så att alla familjens aktiviteter får plats.

Familjekalender med Maria Thore Nilsson 2023 med 5 kolumner

Maria Thore Nilsson ger både ut egna barnböcker och illustrerar barnböcker åt andra författare. Två gånger har hon varit nominerad till Augustpriset för sina illustrationer. Hennes bilder har många roliga detaljer och är väldigt uppskattade av både barn och vuxna som kan utforska bilderna tillsammans. Maria säger själv att bilderna ska berätta och inte bara dekorera. Maria har bland gett ut böckerna:

  • Livet på en pinne
  • Leka tittut
  • Treo, Enis och en till
  • Joje hjälper

Bonnier Carlsens förlag ger ut de böckerna.

Familjealmanacka 2023 med Maria Nilsson Thore som illustratör

Numera skriver Maria de flesta böcker som hon illustrerar. Men då och då samarbetar hon med andra barnboksförfattare och som till exempel Lotta Olsson.

Familjealmanacka och skrivbok med illustrationer av Maria Nilsson Thore

Om du gillar Maria Thore Nilssons illustrationer kan du ta en titt på våra skrivböcker med hennes illustrationer på omslaget. Välj mellan olika illustrationer och mönster. Skrivblocken är olinjerade och utmärkta att till exempel använda som skissblock när man gör sina egna illustrationer.

Vikt 206 g
Dimensioner 210 × 420 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.