Familjekalender Smarta Familjen 2021

97 kr ink.moms

Familjekalender Smarta Familjen 2021 är 328 x 405 mm och har sex kolumner för familjens alla aktiviteter. Lös månadens klurighet av typen ”Finn fem fel” när du och din familj planerar er månad.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

Slut i lager

Familjekalender Smarta Familjen 2021 är en av våra mest populära nyheter. Varje månad har ett klurigt pyssel som du och dina familj löser tillsammans. Klurigheterna är välkända pyssel av typen ”Finn fem fel” som alla åldrar kan lösa tillsammans i familjen.

Familjekalendern har sex kolumner så du får gott om plats för alla aktiviteter som familjen håller på med. Till exempel

  • Skolan
  • Fritidsaktiviteter
  • Ledigheter
  • Jobb
  • Semester

Familjekalender Smarta Familjen 2021 med mycket innehåll

Förutom de kluriga ”finn fem fel – pysslen” och sex kolumner med gott om plats för att planera allt som ska göras i familjen innehåller kalendern mer praktiska saker. Den har till exempel en kolumn för matsedel så att du enkelt kan planera veckans eller månadens middagar. Kalendariet är på svenska och innehåller alla svenska helgdagar och högtider så att du enkelt får en bra överblick över lov och semestrar.

Familjekalnder Smarta Familjen 2021 med ”Finn fem fel”

Finn fem fel” är ett välkänt begrepp bland pyssel och gåtor. Man gör två likadana bilder men där man lägger in felaktighter i en av bilderna. Det kan vara en detalj som saknas i ena bilden eller en färg som har bytts ut. Samla hela familjen och leta upp felen i månadens kluriga pyssel.

Väggalmanacka för den Smarta Familjen 2021 med plats för allt som ska firas

I en familj kan det vara lite jobbigt att hålla reda på vem som ska firas och när. Glömmer man bort någon kan det innebära en smärre familjekatastrof. I Familjekalendern håller man enkelt reda på sådant som:

  • Födelsedagar
  • Namnsdagar
  • Examensdagar
  • Andra jubileum

Du håller enkelt reda på allt som ska kommas ihåg med de sex kolumnerna i familjekalendern. Alla helgdagar och högtider finns dessutom redan där. De är förtryckta i kalendariet.

Vikt 280 g
Dimensioner 328 × 405 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Du gillar kanske också…