Familjekalender Smarta Familjen 2024

119,00 kr ink.moms

Familjekalender Smarta Familjen 2024 är 328 x 405 mm och har sju kolumner för familjens alla aktiviteter. Lös månadens klurighet av typen ”Finn fem fel” när du och din familj planerar er månad.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Artikelnr: 20201924 Kategorier: , Etiketter: ,

Familjekalender Smarta Familjen 2024 är en av våra mest populära familjekalendrar. Varje månad har ett klurigt pyssel som du och din familj kan lösa tillsammans. Klurigheterna är välkända pyssel av typen ”Finn fem fel” som alla åldrar kan lösa tillsammans i familjen.

Med en familjekalender som har sju kolumner så får du gott om plats för alla aktiviteter som familjen håller på med. Till exempel så kan man nämna:

  • Skolan
  • Fritidsaktiviteter
  • Ledigheter
  • Jobb
  • Semester

En familjekalender till förmån för SOS Barnbyar

För varje kalender Smarta Familjen 2024 vi säljer går fem kronor oavkortat till SOS Barnbyar. De hjälper barn i krig och andra katastrofer att få ett sammanhang och en ny familj om den gamla har försvunnit.

Familjekalender Smarta Familjen 2024 med 7 kolumner

Förutom de kluriga ”finn fem fel – pysslen” och sju kolumner med gott om plats för att planera allt som ska göras i familjen innehåller kalendern mer praktiska saker. Den har till exempel en kolumn för matsedel så att du enkelt kan planera veckans eller månadens middagar. Kalendariet är på svenska och innehåller alla svenska helgdagar och högtider så att du enkelt får en bra överblick över lov och semestrar.

Familjekalender Smarta Familjen 2024 med ”Finn fem fel”

Finn fem fel” är ett välkänt begrepp bland pyssel och gåtor. Man gör två likadana bilder men där man lägger in felaktigheter i en av bilderna. Det kan vara en detalj som saknas i ena bilden eller en färg som har bytts ut. Samla hela familjen och leta upp felen i månadens kluriga pyssel.

Väggalmanacka för den Smarta Familjen 2024 med plats för allt som ska firas

I en familj kan det vara lite jobbigt att hålla reda på vem som man ska fira och när. Glömmer man bort någon kan det innebära en smärre familjekatastrof. I Familjekalendern håller man enkelt reda på sådant som:

  • Födelsedagar
  • Namnsdagar
  • Examensdagar
  • Andra jubileum

Du håller enkelt reda på allt som du ska komma ihåg med de sju kolumnerna i familjekalendern. Alla helgdagar och högtider finns dessutom redan där. De är förtryckta i kalendariet.

Vikt280 g
Dimensioner328 × 405 × 5 mm
Miljö

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.