Kalender för förskolan 2024-2025

155,00 kr ink.moms

Kalender för förskolan 2024-2025 från Studentlitteratur är för dig som jobbar på förskola, fritidshem eller skola. Den innehåller allt som behövs för att ha koll på vad som händer på jobbet.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Många köpte även med 10% rabatt

Skrivbok Förskollärare

Skrivbok Förskollärare i A5 format med 40 olinjerade blad är perfekt för  skisser och anteckningar. Köp till dig själv eller som present.

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Artikelnr: 40689-06 Kategorier: ,

Kalender för förskolan 2024-2025 från Studentlitteratur är en kalender som innehåller det mesta du behöver ha koll på för att få ordning och reda på jobbet som förskollärare. Bland annat hittar du listor med adresser och telefonnummer till de viktigaste kontakterna som till exempel barnavårdscentral och sjukvårdsupplysningen. Det finns terminsplanering för fyra terminer och gott om plats för dagboksanteckningar och schemaplanering. Perfekt att skaffa inför skolstart.

Kalender för förskolan är ett mycket uppskattat planeringshjälpmedel för förskolor, fritidshem och skolor. Det översiktliga formatet, 17 x 24 cm, med ett uppslag per vecka erbjuder gott om utrymme för planering, anteckningar och dokumentation. Uppslagen och lättillgänglig ger den en omedelbar vy av veckan.

Utöver kalendariet finns även utrymme för veckoplanering, årsplanering, närvaro och anteckningar. Kalendern har ett transparent skyddsomslag. Antalet sidor är 224 och i slutet finns även två praktiska plastfickor.

  • Veckoplanering
  • Terminsplanering
  • Årsplanering
  • Närvarolistor
Vikt490 g
Dimensioner170 × 240 × 15 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.