Loggboken 2024-2025

119,00 kr ink.moms

Loggboken 2024-2025 från Studentlitteratur är för dig som är elev och för dina lärare. Med den kan du följa din utveckling och ha kontakt med dina lärare. Allt samlat på ett ställe.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Andra köpte också med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Artikelnr: 40780-06 Kategorier: ,

Loggboken 2024-2025 från Studentlitteratur är ett stöd för dig som är elev för att kunna följa din egen utveckling och ditt lärande. Den ersätter veckobrev och elevdagbok och är ett bra verktyg för kommunikationen mellan dig, dina lärare och dina föräldrar. Du kan titta tillbaka och tillsammans med dina lärare kan du följa hur du har utvecklats genom åren. Loggboken gör din planering av ditt skolarbete enklare. Skaffa en loggbok inför skolstarten.

Med Loggboken 2024-2025 kan eleverna dokumentera dagliga reflektioner, planeringar och utvärderingar, vilket blir ett sätt att synliggöra lärandet. Dokumentationen löper som en röd tråd genom hela skolgången – elev och lärare kan under hela skoltiden blicka tillbaka och se framstegen. Den förstärker kommunikationen mellan skola och hem och vårdnadshavare kan tydligt följa sina barns utveckling genom skolåren.

Loggboken 2024-2025  har formatet 17 x 24 cm och är bunden med kraftig spiral. Omslaget har en transparent skyddande plast. Vartannat uppslag består av ett veckokalendarium och vartannat av blanka sidor, vilket ger gott om plats för texter, teckningar, information och bilder. I början finns en årsplanering som gör terminen överskådlig. Den sträcker sig till och med vårterminen 2025. Längst bak finns två plastfickor.

  • Planera skolgången ihop med ditt barn och dess lärare
  • Följ ditt barns/ungdoms framsteg
Vikt490 g
Dimensioner170 × 240 × 15 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.