Personlig almanacka Champagne

279,00 kr ink.moms

Personlig almanacka Champagne som du skapar själv i tre snabba steg. Eller välj bland en massa design och innehåll. Måtten är 150 x 220 mm. Almanackan är tillverkad i Sverige och miljömärkt med både Svanen och FSC.

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Personlig almanacka Champagne har ett omslag av David Thornell. David har gjort en massa omslag också och du kan såklart enkelt byta ut omslaget till något annat. Klick på ”Skapa” så hittar du alla omslag och allt innehåll som du kan välja bland när du designar din personliga almanacka. Champagne dricker man ju när man till exempel har vunnit ett formel – 1 – lopp och då passar det ju bra med en personlig jobbalmanacka med bland annat en rejäl körjournal.

Designa en jobbalmanacka av Personlig almanacka Champagne för provningar

När du designar dina personliga jobbalmanackor får du välja bland 50 extra sidor som du lägger till efter kalendariet. Du kan till exempel välja sidor som:

  • Körjournal
  • Reseräkning
  • Veckans möten
  • Ringlistor

Förutom det har vi en massa andra sidor och moduler som du väljer helt fritt. Du kan till exempel kombinera din jobbalmanacka med en träningsalmanacka eller familjealmanacka.

Vikt345 g
Dimensioner150 × 220 × 15 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.