Väggkalender 3-plan 2021

118,30 kr ink.moms

Väggkalender 3-plan 2021 visar tre månader på varje sida och är den perfekta planeringskalendern för snabb överblick över tre månader i taget. Levereras med flyttbar röd dagmarkör. Formatet är 328 x 455 mm och på väggen är formatet 328 x 770 mm.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Slut i lager

Väggkalender 3-plan 2021 är en klassisk planeringskalender som visar tre månader på varje sida. Det är en en av de vanligaste typerna av planeringskalendrar i Europa. Den ger en bra överblick över tre månader i taget. Kort sagt är den mycket användbar där det sker mycket planering. Till exempel:

  • Fraktplanering
  • Projektledning
  • Bokning
  • Kvartalsplanering
  • Terminsplanering

Häng den väl synlig på väggen så att alla kan se planeringen ett kvartal framåt.

Väggklander 3-plan 2021 med praktisk dagmarkör

Planeringskalendern 3-plan har en praktisk flyttbar markör som markerar dagar så att du kan se vilken dag det är eller märka ut någon viktig dag i planeringen. Det kan vara datum för viktiga transporter, projektstarter eller annat av vikt som berör planeringen.

Planeringskalender 3-plan 2021 av hög kvalité

En planeringskalender används mycket och måste därför hålla en hög kvalité. Planeringskalender 3-Plan är tillverkad i Sverige med svenskt papper av hög kvalité. Självklart är den miljömärkt med både Svanen och FSC. Kalendariet är på både svenska och engelska så att så många som möjligt ska kunna förstå.

Väggkalender 3-Plan med god översikt

Eftersom Väggkalender 3-Plan visar ett kvartal per uppslag får du en väldigt bra översikt över de närmaste tre månaderna. Det är perfekt för dig som planerar projekt som löper under lite längre tid och som har punktinsatser. Till exempel kampanjer eller byggprojekt.

Vikt 495 g
Dimensioner 328 × 455 × 5 mm
Språk

Svenska och engelska

Namnsdagar

Utan namnsdagar

Helgdagar

Internationella på baksidan

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.