Väggkalender Älgar 2024

74,50 kr ink.moms

Väggkalender Älgar 2024 är fylld med tolv vackra bilder på majestätiska älgar. Det smidiga formatet 30 x 19,5 cm gör att kalendern passar på det flesta väggar. En perfekt present till alla jägare.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Artikelnr: 20702224 Kategorier: , ,

Väggkalender Älgar 2024 är en väggalmanacka fylld med tolv bilder på majestätiska älgar. Det smidiga formatet 30 x 19,5 cm gör att kalendern passar på det flesta väggar.

Väggkalender Älgar 2024 är en av många nyheter

Upptäck den majestätiska världen av älgar med vår fantastiska väggkalender! Varje månad tar dig med på en resa genom skogarnas mystik och låter dig uppskatta den imponerande skönheten hos dessa storslagna djur.

Väggkalender älgar 2024 är en dröm för naturälskare och vilda djur-entusiaster. Varje sida är smakfullt utformad med noggrant utvalda bilder av älgar i deras naturliga miljö. Från mäktiga hjortdjur som strövar genom snötäckta landskap till nyfikna älgkalvar som utforskar sina omgivningar, kommer dessa bilder att väcka din fascination och ge dig en känsla av närvaro.

Denna kalender är också praktisk och hjälper dig att hålla ordning på dina dagliga aktiviteter. Med generösa rutor för varje dag har du gott om utrymme att skriva ner dina planer, möten och födelsedagar. Du kan organisera ditt liv samtidigt som du njuter av den natursköna skönheten som älgarna förmedlar.

Oavsett om du är en entusiastisk jägare, en naturfotograf eller helt enkelt älskar att beundra vilda djur, kommer vår älgkalender att ge dig inspiration och glädje varje dag. Ge ditt hem eller kontor en touch av den vilda naturens skönhet och låt älgarna bli en del av din vardag.

Beställ din väggkalender med älgar idag och ta en titt in i den fascinerande världen av dessa storslagna djur. Utforska skogens hemligheter och låt dig bli inspirerad av älgarnas majestätiska närvaro varje dag!

Ge bort en kalender med älgar

Några exempel på människor som skulle uppskatta en kalender med älgar

  • Jägare
  • Naturälskare
  • Djurälskare

Våra andra produkter med älgmotiv och andra djur

Vikt124 g
Dimensioner300 × 195 × 5 mm
Miljö

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Internationella på baksidan, Svenska

Varumärke

Gullers

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.