Väggkalender Dinosaurier 3D Mini 2023

100,00 kr ink.moms

Väggkalender Dinosaurier 3D Mini 2023. Kalendern har en häftig 3D – bild på omslaget och ytterligare tolv bilder i kalendariet. Formatet är 160 gånger 160 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Väggkalender Dinosaurier 3D Mini 2023 är en kalender med en häftig 3D – bild av en dinosaurie på omslaget. I kalendern finns ytterligare tolv bilder på dinosaurier från olika epoker av historien.

Bilder i Väggkalender Dinosaurier 3D Mini 2023

I kalendern hittar du bilder på kända dinosarier som:

  • Tyrannosarius Rex
  • Stegosaurius
  • Diploducus
  • Triceratops

Och flera andra. Dinosaurierna levde ungefär för mellan 230 och 65,5 miljoner år sedan. De dog ut i en massdöd som man tror berodde på ett meteoritnedslag som av olika anledningar dödade 56 – 70 % av alla levande djurgrupper. De enda dinosaurierna som överlevde var fåglarna. Från början var dinosaurierna kött – eller asätare och inte förrän efter ungefär fem miljoner år började växtätande dinosaurier dyka upp.

Dinosaurier har även blivit föremål för en tecknad film för barn. Filmen gjordes av Disney och hade premiär 19 maj 2000. Figurerna är datoranimerade och filmen är den första i sitt slag som inte är producerad av Pixar. Filmen handlar om en dinosaurieunge som växer upp hos lemurer. Efter ett meteoritnedslag ger sig familjen iväg och övervinner faror och hinder innan filmen är slut.

Vikt 100 g
Dimensioner 160 × 160 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.