Väggkalender Hundar Small 2022

74,25 kr ink.moms

Väggkalender Hundar Small 2022 med tolv bilder på söta hundar. Det är den perfekta väggalmanackan för hundälskare med andra ord. Kalendern har formatet 240 gånger 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Väggkalender Hundar Small 2022 är en trevlig väggkalender för alla som gillar hundar. Den är såklart populär bland alla hundägare men de som bara gillar hundar brukar också gilla den mycket. För att inte tala om kennlar och uppfödare. Om du gillar hundar tillsammans med andra gulliga djur kan du titta på vår Väggkalender Vänner också.

Praktisk Väggkalender Hundar Small 2022

En väggalmanacka har såklart många praktiska funktioner. Annars skulle inte folk skaffa en. Formatet small innebär att den är stor utan att vara skrymmande. Vi har tre storlekar på våra Väggkalendrar med hundar. Mini, small och large. Small har ett tydligt och enkelt kalendarium med namnsdagar och helgdagar. För en hundägare kan man överskådligt till exempel planera:

  • Trimming
  • Klippa klorna
  • Veterinärbesök
  • Utställningar
  • Hundträffar

väggalmanackan kan såklart fyllas med alla aktiviteter som man behöver komma ihåg. Alltså inte bara hundens aktiviteter.

Vikt 92 g
Dimensioner 240 × 170 × 2 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Helgdagar

Svenska

Namnsdagar

Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Du gillar kanske också…

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.