Väggkalender Planering 2023

135,00 kr ink.moms

Väggkalender Planering 2023 är en planeringskalender med gott om plats för planering. Den har måtten 300 gånger 195 millimeter. Svenktillverkad.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: 20701823 Kategorier: , , Etikett:

Väggkalender Planering 2023 är en planeringskalender i ordets rätta bemärkelse. Med tryck på båda sidor får du plats för mycket planering. Väggkalendern funkar lika bra i jobbet som hemma eller för ditt fritidsintresse.

Planera smart och mycket med Väggkalender Planering 2023

Det finns alltid en massa som ska planeras. Inte minst om man har en familj eller jobbar med projektledning eller liknande. I Väggkalender Planering får du plats med planering för till exempel:

  • Möten
  • Middagar
  • Semester
  • Barnens aktiviteter

Och så klart en massa annat. Omslaget är blanklackerat och inlagan har svenskt kalendarium med svenska namnsdagar och internationella helgdagar. Sidorna har tryck på båda sidor. Ena sidan har ett månadskalendarium och den andra har plats för anteckningar och planering. Kalendern har internationella helgdagar och svenska namnsdagar.

Om du behöver andra typer av planeringskalendrar så har vi såklart även sådana. Till exempel hittar du familjekalendrar och kvartalskalendrar hos oss.

Vikt 124 g
Dimensioner 300 × 195 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Internationella på baksidan, Svenska

Språk

Svenska

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.