Väggkalender Supercars 2021

83 kr ink.moms

Väggkalender Supercars 2021 med tolv bilder på Läckra sportbilar. Väggkalendern med Supersportbilar har en läcker bild på en bil varje månad. Kalendern levereras hem till din brevlåda.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

Slut i lager

Väggkalender Supercars 2021 är en väggalmanacka med supersportbilar. Kalendern har bilder på tolv av världens mest extrema sportbilar och den är ett måste för den som gillar bilar med mer eller mindre extrem prestanda. Kalendern har ett kalendarium på nio språk och gott om plats för anteckningar. Det blanklackade omslaget ger ett lyxigt intryck. Väggkalender Supercars 2021 har ett smidigt format på 300 x 390 millimeter. Bilarna i kalendern är:

 • Ferarri F40
 • Aston Martin DBS Superleggera
 • Koenigsegg CCXR Edition
 • Lamborghini Aventador
 • Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
 • Pagani Huayra Imola
 • Porsche 959
 • Ferarri 488 Spider
 • Audi R8
 • Ford GT
 • Mercedec AMG GT
 • McLaren 600LT

Definitionen på vad som är en supersportbil är en smula diffus. Men man kan säga att en supersportbil har väldigt hög prestanda, stor motor och sparsmakad inredning. Typiska tillverkare av supersportbilar är Ferrari, Lambourghini, Porsche och McLaren.

Väggkalender Supercars 2021 med Koenigsegg CCXR Edition

Koenigsegg är en svensk biltillverkare som bygger extrema sportbilar. Bland annat har man byggt en modell som är utsedd till världens starkaste bil av Guiness Rekordbok. Bilen har en motor på 665 hästkrafter. Modellen CCXR Edition är byggd för den amerikanska marknaden och anpassad till amerikanska krav på utsläpp och säkerhet. Bilen har en toppfart på över 403 kilometer i timmen med en motor som utvecklar 806 hästkrafter.

Ford GT i Väggkalender Supercars 2021

Ford GT var en modell som tillverkades av Ford mellan åren 2005 0ch 2006. Totalt byggde Ford 4038 stycken GT varav 101 kom till Europa. Ford GT har en mittmonterad motor på 550 hästkrafter. Från modellen har två varianter utvecklats. Dels GT1 som är en ren tävlingsbil och som har byggts i fyra exemplar. Dels modellen GTX1 som har en uppgradering av fjädring, bromsar, kompressor och avgassystem som gör att motorn utvecklar hela 700 hästkrafter.

Väggkalender Supercars 2021 med McLaren 600LT

McLaren lanserade sin 600 LT 2018. Det är en något förlängd variant av deras modell 570. Bilen har fler kolfiberdetaljer som sänker vikten och mer kraft i motorn. Modellbeteckningen 600 betyder att motorn utvecklar 600 hästkrafter. Bilen började produceras i oktober 2018 och byggdes i tolv månader. Sedan var det slut med det. Dock lanserade McLaren modellen 600LT Spider som har fällbart tak.

Supersportbilar från klassiska Ferrari

Italienska Ferrari är ett av de mest kända bilmärkena som tillverkar supersportbilar. Företaget startade 1928 av Enzo Ferrari och var först ett tävlingsstall som byggde och tävlade med Alfa Romeo – bilar. Varumärket Ferrari kommer alltså från motorsporten och har alltid varit en del av bland annat F1 – världen. 1948 startade man sitt F1 – stall med bilar som hette just Ferrari efter namnet på stallet som fortfarande är Scuderia Ferrari. På den tiden hade alla tävlingsbilar sin färg efter vilket land de kom från. De italienska bilarna var röda och Ferrari har behållit den färgen på sina bilar.

Vikt 124 g
Dimensioner 300 × 195 × 5 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Namnsdagar

Svenska

Helgdagar

Internationella på baksidan, Svenska

Språk

Multi (Svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska).

Varumärke

Gullers

Du gillar kanske också…