Presenter till pappa

Presenter till pappa. Att hitta en present till sin pappa är inte det enklaste som finns. Men en viktig aspekt att ha i åtanke är att presenter med mycket omtanke och kärlek bakom oftast uppskattas mer än dyra presenter.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • Cross Classic Century Rollerball Classic Black

  Cross Classic Century Rollerball

  750,00 kr850,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM Presenter till pappa

HUR SNABBT LEVERERAS MIN ORDER?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp på presenter till pappa presenter hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN BESTÄLLNING?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

 • På kalenderspecialisten.se hittar du produkter som passar som presenter till pappa och även olika produkt paket.

present till pappa

Presenttips. Kom ihåg att det bästa valet av present beror på din pappa och hans intressen. Tänk på vad han tycker om och vad som skulle göra honom glad och inspirerad. Det viktigaste är att presenten kommer från hjärtat och visar att du tänker på honom och värdesätter honom som pappa

julklapp till pappa

En vanlig tradition på mors dag är att ge presenter som visar kärlek och uppskattning. Populära mors dags-presenter inkluderar blommor, choklad, smycken, parfymer och kosmetika, men personliga gåvor som fotoböcker, muggar och tröjor med bilder av barn och familjemedlemmar är också vanliga.

födelsedagspresent pappa

Att ge en födelsedagspresent till pappa från barn är en underbar möjlighet att visa kärlek, uppskattning och omtanke till sin pappa. Här är några idéer på födelsedagspresenter som barn kan ge:

 1. Sällskapsspel
 2. Anteckningsböcker
 3. Exklusiva pennor
 4. Almanackor
 5. 3D-pussel

60 års present pappa

Ge bort en personlig present på fars dag! Med vårat verktyg designa själv kan du skapa helt personliga presenter. Du designar produkterna själv i vårat enkla och användarvänliga verktyg. Du kan både ladda upp egna bilder eller använda existerande designs. Med vårat verktyg kan du skapa:

 1. Personlig kalender
 2. Personlig almanacka
 3. Personligt anteckningsblock

världens bästa pappa present

Vill du upplysa din pappa om att du tycker han är bäst i världen? Vi har en magnet med citatet världens bästa pappa på. Ge bort den i present för att visa din uppskattning.

present till pappa som har allt

Nedan har du övriga tips på vad man kan ge för presenter till en pappa som har allt:

 1. En personlig fotobok: Samla bilder och minnen av dig och din pappa i en speciell fotobok. Det kan vara en underbar gåva som återkallar gemensamma stunder och skapar en varm känsla av nostalgi.
 2. En exklusiv rakningssats: Om din pappa är en man som föredrar en traditionell rakning kan en fin rakningssats vara en elegant och praktisk gåva. Tänk på att välja högkvalitativa rakknivar, borstar och raklödder för en lyxig upplevelse.
 3. En personlig gravyr: Fundera på att gravera något speciellt på en present, som en klocka, nyckelring eller pennset. Det kan vara hans namn, ett viktigt datum eller en meningsfull fras som påminner honom om er relation.
 4. En upplevelse: Ge din pappa en minnesvärd upplevelse som han kommer att älska. Det kan vara att köpa biljetter till en konsert, sportevenemang eller teaterföreställning som han verkligen gillar, eller boka en helgresa till en destination som han alltid velat besöka.
 5. En prenumerationstjänst: Överraska din pappa med en prenumeration på hans favorittidning, en streamingtjänst för filmer och TV-serier, eller en vin- eller ölklubb där han kan få regelbundna leveranser av sina favoritdrycker.

present till nybliven pappa

Att välja en present till en nybliven pappa är ett sätt att fira hans nya roll och visa uppskattning för allt han gör som förälder. Här är några idéer på presenter som kan glädja en nybliven pappa:

 1. Personlig fotobok eller bildram: Samla bilder från graviditeten och de första månaderna med barnet och skapa en personligt designad fotobok eller sätt dem i en fin bildram. Det blir en minnesvärd present som han kan titta tillbaka på och bevara dessa speciella ögonblick.
 2. Pappa-barn matchande kläder: Ge både pappan och barnet matchande kläder eller tröjor för att skapa en söt och sammanhängande look. Det blir en rolig och gullig present som också kan användas för familjefoton.
 3. En lyxig skötväska eller papparum: Ge honom en praktisk men stilfull skötväska eller papparum där han kan organisera och bära med sig allt som behövs för att ta hand om barnet. Det blir en praktisk och användbar present som underlättar hans vardag som pappa.
 4. En bok om pappaskap: Ge honom en bok som fokuserar på pappaskap och ger råd, tips och inspiration för att bli en fantastisk pappa. Det kan vara en bok om att hantera sömnbrist, att vara närvarande för sitt barn eller att navigera genom olika faser av barnets utveckling.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.