DESIGN COLLECTION A5

Design collection A5 är en serie skrivböcker med linjerade sidor. Skrivböckerna är producerade i Sverige av Gullers Trading och är miljömärkta med Svanen och FSC.


VANLIGA FRÅGOR OM DESIGN COLLECTION A5

Hur stora är skrivböckerna i Design Collection?

De har formatet A5, alltså 148 gånger 210 centimeter.

Hur mycket går till SOS Barnbyar när jag köper en skrivbok i serien Design Collection?

För varje såld skrivbok skänker Gullers Trading 5 kr till SOS Barnbyars arbete för att barn ska få växa och blomstra till sitt starkaste jag

Har ni fler skrivböcker?

Ja vi har många. Välj bland sidor med linjer, rutor, punkter eller blanka sidor.

  • Anteckningsböcker Design Collection A5 säljs till förmån för SOS Barnbyar.

Stöd SOS Barnbyar med Design Collection A5

För varje såld skrivbok skänker Gullers Trading 5 kr till SOS Barnbyars arbete för att barn ska få växa och blomstra till sitt starkaste jag.

Omslagen på skrivböckerna är hämtade från kända planschverk som är gjorda av kända illustratörer, konstruktörer och vetenskapsmän. Du hittar de motiven även på våra väggkalendrar, kort och poster.

Växter på omslaget till Design Collection A5

Växterna som pryder omslagen på några av skrivböckerna kommer från C A M Lindmans praktverk ”Bilder ur Nordens flora” som gavs ut första gången 1901. C A M Lindman hette Carl Axel Magnus och var filosofie doktor i botanik. Han var bland annat professor vid Naturhistoriska Riksmuséet i Stockholm. Växterna du hittar på skrivböckerna är:

  • Trumpetlilja
  • Basunlilja
  • Kanelros
  • Blågull

Skrivbok Design Collection A5 med fyrar

Omslaget till skrivboken med fyrar är hämtade från Anders Hedins bok ”Sveriges fyrar” som innehåller ritningar och skisser på kända svenska fyrar kort sagt. På omslaget hittar du bland andra:

  • Skrivareklippan
  • Måseskärs fyr
  • Pater Noster
  • Vinga fyr

Och många fler fyrar. Fyrarna finns också som bland annat väggkalendrar, affischer och kort. Titta gärna runt om du gillar fyrar.

Övriga omslag

De övriga omslagen på Design Collection A5 är landskapsblommor, blåhake, äpplen och svampar. Illustrationen av blåhaken kommer från ”Svenska fåglar efter naturen och på sten ritade”. Det är ett planschverk som gavs ut av de finska bröderna von Wright för första gången 1928. De var vetenskapsmän och illustratörer. Svampillustrationen är gjord av den ukrainska illustratören och formgivaren Iryna Zaichenko. Äpplet är gjort av den tyska illustratören Walther Müller till boken ”Aepflen und Birnen. Die wichtigsten deutschen Kernobstsorten”

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.