VARUMÄRKEN

Varumärken som du kan hitta hos Kalenderspecialisten har vi samlat här. Vi arbetar med ett antal kända varumärken inom kalendrar, böcker, papper, pennor och annat.


VANLIGA FRÅGOR OM VARUMÄRKEN

VILKA VARUMÄRKEN SÄLJER NI?

Vi säljer produkter från välkända varumärken som står för kvalité och så långt det är möjligt hållbar produktion.

HUR VÄLJER NI ERA VARUMÄRKEN?

Våra kriterier är såklart att det är kända varumärken som vi vet att folk gillar. Sedan ska det hålla en bra kvalité och ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

ÄR ERA VARUMÄRKEN MILJÖCERTIFIERADE?

De som är producerade i Sverige har svenska miljömärkningar som Svanen och FSC.

  • Hos oss hittar du alltid ett stort urval av varumärken. Välj bland flera sorter och färger. Snabb leverans och enkel betalning.

Vi har alltid varit noga med att det vi säljer håller hög kvalité. Antingen tillverkar vi själva våra produkter eller så är vi återförsäljare av andra varumärken.

BALLOGRAF

Ballograf är Sveriges enda tillverkare av pennor. Varumärket startade redan 1945 och numera säljer de sina produkter över hela världen. Hos oss hittar du några av de mest uppskattade produkterna från Ballograf. Du har garanterat sett dem på jobbet, hemma eller på en hotelldisk eller på disken på något bankkontor. Många av ballografs produkter har funnits i årtionden.

COME TO SWEDEN

Finländska Come to Sweden ger ut retroaffischer med svenska resmål. På 30 -, 40 –  och 50 – talet var det populärt att illustrera reklamaffischer för att få turister att åka till olika städer. Därför är bilderna gjorda i samma stil som all annan reklam från den tiden. Motiven kommer från hela landet från Lappland till Skåne. Affischerna är nytryck som har mycket hög kvalité. Välj din favorit bland alla resmål.

CROSS

Cross är det mest kända av de varumärken som tillverkar exklusiva pennor. Varumärket startade sin tillverkning i mitten av 1800 – talet. Många amerikanska presidenter har undertecknat viktiga dokument med en penna från Cross. Varumärket Cross borgar för oerhört hög kvalité så det är en perfekt present till den som har tagit studenten eller fyller 80 år. Till exempel.

GULLERS

Gullers trading tillverkar kalendrar, almanackor, böcker och olika typer av block. Produktionen ligger i Lidköping och tryckeriet ligger utanför Göteborg. Gullers Trading är Sveriges största tillverkare av kalendrar och almanackor och tillverkar alla typer av så kallade ringbundna produkter. Med ringbunden menas att man sätter en spiral i ryggen på boken. Spiralen håller ihop sidorna och pärmen så att de sitter ihop. En spiralbunden bok gör så uppslagen ligger platt utan att boken slår ihop sig.

MARIA NILSSON THORE

Bland våra varumärken av illustratörer är Maria Nilsson Thore en av de absolut mest populära. Hon är en känd svensk barnboksförfattare och framförallt illustratör. Maria har varit nominerad till Augustpriset och är den illustratör som har illustrerat en av Astrid Lindgrens filmer nämligen Saltkråkan. Vi har bland annat kalendrar, böcker och kort med Marias motiv.

RIGHT ON TIME

Varumärket Right on Time producerar olika typer av almanackor. Du kan välja bland ett antal almanackor med olika format. Om du enkelt vill ha med dig almanackan finns fickalmanackor i flera storlekar och med olika pärmar. Produkterna har standardpärmar eller mer exklusiva pärmar av konstskinn.

ROSSI 1931

Rossi 1931 är ett anrikt italienskt företag som tillverkar exklusiva omslagspapper och exklusiva tryck. Deras tryckpressar är från 1930 – talet och allt tillverkas för hand.

WHITELINES

Whitelines tillverkar block med vita nästan osynliga linjer som försvinner helt när man scannar eller kopierar pappret. Man slipper med andra ord att se störande mörka linjer som bråkar med det som man har skrivit eller skissat. Whitelines har tagit fram en app där du kan scanna och spara det du har antecknat. Eftersom du har sparat allt digitalt är det enkelt att dela med dig av dina anteckningar till andra.

Oavsett vad letar när det kommer till kalendrar anteckningsböcker eller anteckningsblock.
Så har kalenderspecialisten dom varumärken du känner till.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.