TILLFÄLLIGT SORTIMENT AV KALENDRAR FÖR 2024 FRÅN BURDE

Här hittar du vårt tillfälliga sortiment av kalendrar från Burde för 2024. Vi på kalenderspecialisten har flera modeller av kalendrar och almanackor från dem att välja bland.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • Slutsåld
  Väggplån Dagblock Årstiderna 2024 Burde

  Väggplån Dagblock Årstiderna 2024

  79,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM BURDE KALENDER

Jag tänkte köpa en Burde kalender. Har ni sådana?

Ja absolut. Vi har en flera olika modeller så du hittar säkert en Burde kalender som passar dig.

Har jag öppet köp på era kalendrar från Burde?

Självklart har vi det. Om du av någon anledning inte är nöjd med din Burde kalender så har du alltid 30 dagars öppet köp när nu köper den från oss på Kalenderspecialisten.

Kan jag använda en Burde kalender som dagbok?

Jajaman. En almanacka är på sätt och vis i grunden en dagbok och tvärt om.

 • Om du vill ha en kalender för 2024 så har vi säkert en modell för dig. Titta runt i vårt utbud av kalendrar från Burde.

TILLFÄLLIGT SORTIMENT AV KALENDRAR HOS KALENDERSPECIALISTEN

Upptäck vårt tillfälliga sortiment av kalendrar från Burde för år 2024. Med stilren design och smarta funktioner är de perfekta för att organisera ditt år på bästa sätt. Välj bland olika storlekar och format för att passa din planeringsstil.

Dagböcker för 2024

Vi har två olika modeller av dagböcker att välja mellan. En dagbok har ofta extra mycket plats att skriva på och varje dag får en helt egen sida

Välj mellan: 

 1. Dagbok med svart plast 2024: Stram och tidlös design med funktioner som flikar för varje månad, perforerade hörn och en plastficka för papper och kvitton.
 2. Dagbok 4 i 1 2024: En modern dagbok där du får hela fyra olika omslag som du enkelt byter ut. Du kan även skapa ett helt eget omslag genom att skriva ut din favorit bild.

KÖP EN FICKKALENDER FÖR 2024

Vi har för tillfället två olika modeller av fickkalendrar att välja mellan för 2024

 1. Fickkalender Interplano Svart Plast 2024: En klassiker som visar en vecka per uppslag. Varje dag är uppdelad i timmar från 08:00 till 19:00 för enkel mötesplanering.
 2. Fickkalender Master Svart Plast 2024: Kalendern visar en vecka per uppslag och har lite mer plats för anteckningar än Interplano.

KALENDRAR I A5 FORMAT

Upplev effektivitet i ett kompakt format med en A5-kalender för 2024. Den perfekta balansen mellan portabilitet och tillräckligt med utrymme för din dagliga planering.A5 formatet ger dig den idealiska storleken för att skapa ordning i ditt liv utan att kompromissa med mobilitet. Den passar i din väska och ger ändå gott om utrymme för dina planering.

HÅLL KOLL PÅ DAGENS DATUM MED EN KLASSISK ”RIV AV” KALENDER

Vi är många som minns den klassiska modellen från föräldrahemmet. Det är nästan något rituellt med att riva av gårdagens datum på morgonen. Saknar du den känslan och letar efter en sådan kalender så är Väggplån Dagblock Årstiderna 2024 den perfekta kalendern för dig.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.