DESIGNA SJÄLV

Skapa en egen design med vårt enkla och användarvänliga verktyg.

JUST NU! 50% rabatt på alla fotokalendrar och 15% rabatt på alla personliga almanackor.

VÄLJ FORMAT OCH STORLEK

Välj mellan:

  • Kalender
  • Personlig Almanacka A5
  • Personlig Almanacka A6
  • Anteckningsblock
Min personliga almanacka A5
Min personliga almanacka A6
Fotokalender

DEN BÄSTA DESIGNEN ÄR DIN EGEN

Vårt verktyg är till för att designa en egen skrivbok, kalender och almanacka är en fantastisk lösning för alla som vill ha personligt anpassade produkter. Med vårt verktyg kan du välja från en mängd olika layouter, färger och mönster för att skapa en unik skrivupplevelse. Den snyggaste designen är ju alltid den man skapar själv. En personlig produkt är även en perfekt present att ge bort till någon du älskar. 

VÄLJ FORMAT, DESIGN OCH INNEHÅLL

För att skapa en personlig produkt är det super enkelt. Du börjar med att välja vilket format du vill ha. För tilfället kan du välja mellan mellan Personlig almanacka A5, personlig almanacka A6 och fotokalender i olika format. Vi jobbar på att skapa fler alternativ och inom en snar framtid kommer du även kunna designa din egna skrivbok.

Efter du valt format väljer du omslag och innehåll. Här designar du produkter exakt så som du vill ha den med innehåll och omslag. Du kan ladda upp egna bilder eller välja någon av våra design förslag som finns färdiga i verktyget. Efter detta klickar du bara vidare dig till varukorgen och klickar hem din personliga produkt.

DESIGNFÖRSLAG

VANLIGA FRÅGOR OM PERSONLIGA PRODUKTER

HUR SNABBT LEVERERAS EN PERSONLIG PRODUKT?

Vi skickar alla order inom 10 dagar. Eftersom din personliga produkt är unik så är leveranstiden lite längre än för övriga produkter.

KAN JAG LADDA UPP EGNA BILDER PÅ EN PERSONLIG PRODUKT?

Det kan du absolut göra. Du kan ladda upp en bild på framsidan och en på baksidan av pärmen. Självklart kan du också välja en bild från vårt galleri om du hellre vill det.

HUR MÅNGA SIDOR KAN JAG HA I EN PERSONLIG PRODUKT?

Du kan ha 50 extra sidor. Det finns men massa olika sidor som du kan välja mellan.

  • Skapa snygga och praktiska personliga produkter på kalenderspecialisten.se. Unik design och fylld med smarta funktioner som gör din vardag enklare.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.