KALENDER

Kalender är en produkt som så klart finns i en massa olika varianter. Här hittar du alla våra modeller och motiv. En kalender är alltid populär att ge bort i julklapp till exempel.

KALENDER I MÅNGA OLIKA VARIANTER

En kalender har en massa olika former och funktioner beroende på hur man ska använda den. Den fungerar lika bra i jobbet som hemma men det kan behövas lite olika funktioner som underlättar planeringen beroende på var den ska användas. Till exempel kan du välja en:

 • Väggkalender
 • Bordskalender
 • Familjekalender
 • Planeringskalender
 • Födelsedagskalender

SKAFFA EN SNYGG VÄGGKALENDER

En väggkalender är precis vad det låter som nämligen en kalender som du hänger upp på väggen. Välj en väggkalender med ditt favoritmotiv och med ett kalendarium som funkar bäst för dig. Titta runt bland allt som du kan välja på så hittar du säkert något som du gillar. Du hittar till exempel motiv som:

 • Vackra illustrationer från naturen
 • Bilder på häftiga bilar, båtar, motorcyklar och flygplan
 • Gulliga djur
 • Landskapsbilder
 • Vackra illustrationer av fyrar

KALENDER FÖR FAMILJEN

Skaffa ordning och reda på allt som ska planeras i familjen med en rejäl familjekalender. Den har flera kolumner som gör så att du får plats med all planering som familjen behöver göra. En familjekalender har mellan fyra och åtta kolumner som gör att alla i familjen kan ha en egen kolumn. Häng upp den på en plats där alla kan se den så att hela familjen har koll på alla aktiviteter som har planerats. Ju större familj och ju fler aktiviteter du har som ska planeras desto fler kolumner väljer du till din familjekalender.

SKAPA DIN PERSONLIGA KALENDER

Du kan enkelt skapa en personlig kalender som blir precis så som du vill ha den. Välj själv vilket omslag som du vill ha och hur innehållet ska vara. Det finns en massa smarta, roliga och snygga saker att välja mellan. Klicka på ”Skapa” så hittar du all design och allt innehåll som du kan använda när du skapar din personliga kalender.

SKAFFA EN BRA LÄRARKALENDER

En bra lärarkalender är ett måste om man ska ha koll på vad som händer i jobbet när man arbetar som lärare. Du väljer antingen någon av våra välkända lärarkalendrar eller så väljer du att skapa en personlig lärarkalender som är precis så som du själv villl ha den. Du kan dessutom komplettera den med innehåll som underlättar planeringen av familjens aktiviteter och din träning. Till exempel alltså.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM KALENDER

HUR SNABBT LEVERERAS MIN KALENDER?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR EN KALENDER HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN KALENDER?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

 • På kalenderspecialisten.se hittar du kalendrar för alla behov. Välj mellan snygga och praktiska familjekalendrar, väggkalendrar, bordkalendrar och fickkalendrar.