PERSONLIG ALMANACKA

Personlig almanacka har många fördelar. Dels bestämmer man själv hur den ska se ut, dels bestämmer man hur själva kalendariet ska vara för att passa just dig och din planering.

EN PERSONLIG ALMANACKA MED ETT TEMA

En personlig kalender gör du enkelt och snabbt hos oss. Du väljer mellan olika teman på bilder och kalendarium. Dessutom har vi tagit fram grundmodeller av almanackor för:

  • Träning
  • Trädgård och odling
  • Lärare
  • Elever

Det finns så klart en massa annat som ska planeras förutom det ovanstående så kalendarierna har gott om plats för alla olika typer av aktiviteter.

PERSONLIG ALMANACKA MED UNIK DESIGN

Det finns många anledningar till att man vill göra sin egen personliga kalender. Man kan vilja ha en almanacka eller kalender med en design som man har valt själv eller så vill man ha ett kalendarium som är anpassat efter den planering man vill göra. Självklart är det en kombination av de båda anledningarna också.

SKAPA ENKELT EN PERSONLIG ALMANACKA MED VÅRA MALLAR

Många typer personliga almanackor används av många människor. Till exempel lärare, odlare, de som idrottar och så vidare. Därför har vi tagit fram ett antal mallar som är anpassade just för de grupperna. Men självklart kan vem som helst skapa en almanacka.

SKAFFA KOLL PÅ TRÄNINGEN

Oavsett vilken idrott man håller på med är träning viktigt. I våra mallar för träning hittar du användbara sidor som kostdagbok och träningsprogram. Förutom det finns det gott om plats för anteckningar och planering.

ORDNING OCH REDA I TRÄDGÅRDEN

Det är mycket att tänka på när man odlar. När ska man så och när ska man skörda och hur ska jorden och växterna pysslas om i vilken månad. I en personlig almanacka för trädgård och odling har vi samlat massor av nyttig information och bra tips för dig som gör just det.

PERSONLIG ALMANACKA FÖR LÄRARE

Alla lärare vet vad en lärarkalender är. Hos oss kan du göra en personlig lärarkalender för just dig. Du väljer själv om du vill ha sidor för närvarolistor, provresultat och kontaktlistor med telefonnummer till elever och föräldrar till exempel. Du skräddarsyr din almanacka om du är ämneslärare, klasslärare eller förskollärare.

GÖR EN PERSONLIG ALMANACKA FÖR SKOLARBETET

För dig som är elev är så klart bra att ha koll på allt som händer i skolan och på fritiden. Skaffa koll på skolan med listor på dina klasskompisar, provresultat och läsårsöversikter som gör så att du får överblick över vad händer under hela läsåret. Du hittar också en massa smarta sidor som du kan använda när du tränar och har andra fritidsintressen. Självklart väljer du själv vilket omslag och design som du vill ha. Du hittar till exempel motiv som har med skolan att göra. Men det finns också en massa andra omslag. Titta efter själv och välj och vraka.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM PERSONLIG Almanacka

HUR SNABBT LEVERERAS MIN PERSONLIG ALMANACKA?

Vi skickar alla order inom 10 dagar.
Då varje almanacka är unik så är leveranstiden lite längre än för övriga produkter.

HAR JAG ÖPPET KÖP PÅ MIN PERSONLIG ALMANACKA?

Din personligalmanacka tillverkas just för dig och kan därför inte tas i retur och säljas till någon annan.
Öppet köp och bytesrätt gäller därför inte på dessa produkter.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN PERSONLIG ALMANACKA?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • Skapa snygg och praktisk personlig almanacka på kalenderspecialisten.se. Unik design och smarta funktioner som gör din vardag enklare.