Personlig almanacka

Personlig almanacka har många fördelar. Dels bestämer man själv hur den ska se ut, dels bestämmer man hur själva kalendariet ska vara för att passa just dig och din planering.

En personlig almanacka gör du enkelt och snabbt hos oss. Du väljer mellan olika teman på bilder och kalendarium. Dessutom har vi tagit fram grundmodeller av personlig almanacka för:

  • Träning
  • Trägdårdsodling
  • Lärare
  • Elever

Det finns så klart en massa annat som ska planeras förutom det ovanstående så kalendarierna har gott om plats för alla olika typer av aktiviteter.

Designa en egen personlig almanacka

Det finns många anledningar till att man vill göra sin egen personliga almanacka. Man kan vilja ha en almanacka eller kalender med en design som man har gjort själv eller så vill man ha ett kalendarium som är anpassat efter den planering man vill göra. Självklart är det en kombination av de båda anledningarna också.

En personlig almanacka med egna bilder

Du kan ladda upp dina egna bilder till omslaget på din personliga almanacka. Bara de har tillräckligt hög upplösning så att man kan trycka dem på omslaget. Om du inte vill använda dina egna bilder har vi ett galleri av bilder eller färger om du vill ha en enfärgad pärm.

Skapa en personlig almanacka med våra mallar

Många typer personliga almanackor används av många människor. Till exempel lärare, odlare, de som idrottar och så vidare. Därför har vi tagit fram ett antal mallar som är anpassade just för de grupperna. De innehåller förutom kalendariet matnyttig information om till exempel växter, träningsformer, scheman och elevförteckningar.

Läs mer

Vanliga frågor om personlig almanacka

Hur snabbt levereras min personliga almanacka?

  • Vi skickar alla order inom 10 dagar.
  • Då varje almanacka är unik så är leveranstiden lite längre än för övriga produkter.

Har jag öppet köp på min personliga almanacka?

Din personliga almanacka tillverkas just för dig och inte kan tas i retur och säljas vidare till någon annan så här gäller INTE öppet köp.

Hur betalar jag för min personliga almanacka?

  • Via Klarna kan du enkelt betala direkt med kort eller banköverföring.
  • Du kan även betala mot faktura eller välja att delbetala.

På Kalenderspecialisten hittar du alltid ett stort utbud av praktiska almanacka, almanackor och fickkalendrar i flera färger och format.

Kunder som köpte en personlig almanacka gillade även

Färgpennor hos Kalenderspecialisten
Whitelines Kalenderspecialisten